Subiect: preot divortat
View Single Post
Vechi 19.11.2009, 16:42:06
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
eu am intrebat daca un preot divortat poate sluji. daca cineva intelege de aici ma intereseaza de ce a divorat, cu cine, cand, cum si unde, deja are ceva niscai probleme. (eu cred ca multi poate asta ar dori sa afle ce si cum). e clar, cred ca sunt in zona crepusculara. dau un ultim exemplu si cu asta basta, deja ma doare capul.
exemplu: painea se face cu faina, apa, ulei si sare (sper ca astea sunt ingredientele si va rog nu ma acuzati de ceva rau daca am gresit). eu intreb: daca se pune si ou ce se intampla? si raspunsul ar fi fost: cozonac. atat si nimic mai mult. dar aici au venit raspunsuri de genul: daca pui ou esti mai desteapta? trebuie neaparat sa pui ou? cine ti-a zis sa pui ou? numai diavolul pune ou. aha ai pus ou ca sa ne judeci pe noi, sa ne dai peste nas.....
am primit catev raspunsuri pertinete, m-am luminat, dar sa ma ierte Dumnezeu daca prin aceasta intrebare s-a "spart" oul.
Sora, am citit toate postarile de pe thread (nici nu sunt multe )si vazind ca ai ajuns in acest punct ,oarecum asemanator omului care coborise de la Ierusalim la Ierihon si care cazuse intre tilhari(iacata pilda recenta de la dumnezeiasca liturghie),m-am gindit ca daca tot te intilnesc in cale sa ma opresc si sa-ti spun : al doilea mare pacat al forumului (defapt al ,,vorbitorilor")este ca atunci cind tu ai scris ,,soson" , ei au inteles ,,galos" si de aici intreg necazul . Cam ar semana galosul cu sosonul dar nici pe departe nu sunt aceleasi lucruri. Asta este . Si exemplele sunt la tot pasul . Intimplarea ta, ca si a altora ,se aseamana atit de bine (in toate partile si personajele !)...pina la identificare cu pilda samarineanului milostiv. Lipseate doar samarineanul pt. ca insuti ai inteles dindu-ti seama de ce se intimpla.
Fi tare, poate urma ...orice ...din iubire !
Reply With Quote