Sa stii ca nu imi ascund cultul din care fac parte,din alt motiv decat ca nu vreau devieri inutile de la subiect.Ce mi-ar fi greu sa spun ce religie am?Pai atunci m-ati intreba ce caut aici,si intr-un fel ati avea dreptate,pentru ca acest forum este crestin-ortodox.De aceea nici nu vreau sa se inteleaga ca vorbesc in numele unei religii.Cred ca este o decizie inteleapta.
Si iar mi-ai spus:"Ai vorbit de preoti ortodocsi care au zis ca au darul acesta.Macar pe aia pune-i aici.Si pune si marturii penticostale.Daca faci niste afirmatii trebuie sa aduci si probe, nu?Daca esti in cercul penticostalilor e asa de greu sa gasesti o marturie?:).Dar oare de ce nu o faci?Ca de ar fi de bine ai face-o.Faci si tu ca trice,te eschivezi si fugi."
Ca sa aduc dovezi,in ortodoxie am auzit de cazul Cuv. Paisie Aghioritul, printre altii.Tu sa imi spui daca am dreptate pentru ca tu aici trebuie sa stii mai bine decat mine.
In ceea ce priveste "marturii penticostale",aici nici nu am nevoie de marturii.Eu insumi am asistat la multe cazuri de persoane care vorbeau in limbi.Pot sa iti aduc eu marturii in acest sens daca vrei :) si iti spun ca atunci cand i-am auzit nu mi s-a parut in aceasta nimic care sa nu fie de la Dumnezeu.Aici nu vorbesc din auzite,ma bazez pe fapte reale pe care eu insumi le-am simtit.Sa nu ai impresia ca ma eschivez sau fug,de la inceput am spus ca aceasta tema este complicata si pentru mine.Nici nu am vrut sa postez pe acest topic initial,pentru ca e greu de explicat cum este darul vorbirii in limbi pentru cel care nu il detine.E greu de inteles chiar si de mine.Poate ti se pare ca ma "eschivez".Sa stii insa ca nu fac acest lucru,sau ca vreau sa ascund lucruri care "nu sunt de bine".
|