Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
Ce vină avem noi că adevărurile de nea I] ([sic[/i]), învățat coincid cu cele ale Bibliei? Căci se știe, noi avem treabă cu Sola Scriptura, nu cu Sola White.
|
Aveti si cu Sola White...nu pomeniti voi aici, pentru ca simtiti ca e o pata neagra asupra Adventistilor, dar incapatanarea bat-o vina nu va lasa sa acceptati si eroarea principala care a condus spre aparitia acestui cult/secta...ce-o mai fi si asta!
De ce nu recunosti si expui adevarul legat de cum decurg lucrurile in cadrul comunitatilor adventiste "veritabile", cum ar fi cele din Germania de exemplu in care White este prezenta si simtita in fiecare por adventist??...cunosc o tipa care numai carti scrise de D-na White avea prin casa, le studia si se raporta la ele clipa de clipa. Totul era interpretat de ea, era si nutritionist, interpreta si Sola Scriptura dupa principiul "Sola White Capacita di Intepretare", si medicina si tot ce vrei....cred ca le stia pe toate femeia aia " in opinia" ei si a adventistilor evident

. Daca acea tipa era novice, se initia si in faza aia primise si cartile astea, e logic ca numai adventistii i le dadusera, ca ei sunt singurii care cred in White...doar nu catolicii, nu crezi?
Sa inteleg ca acum nu se mai respecta absolut nimic din ce a spus si instituit White????

... pentru ca daca e pe asa, inseamna ca nu mai sunt eu la curent cu starea actuala a lucrurilor....