View Single Post
Vechi 19.11.2009, 17:20:07
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
Eu insumi am asistat la multe cazuri de persoane care vorbeau in limbi.Pot sa iti aduc eu marturii in acest sens daca vrei :) si iti spun ca atunci cand i-am auzit nu mi s-a parut in aceasta nimic care sa nu fie de la Dumnezeu.Aici nu vorbesc din auzite,ma bazez pe fapte reale pe care eu insumi le-am simtit.Sa nu ai impresia ca ma eschivez sau fug,de la inceput am spus ca aceasta tema este complicata si pentru mine.Nici nu am vrut sa postez pe acest topic initial,pentru ca e greu de explicat cum este darul vorbirii in limbi pentru cel care nu il detine.E greu de inteles chiar si de mine.Poate ti se pare ca ma "eschivez".Sa stii insa ca nu fac acest lucru,sau ca vreau sa ascund lucruri care "nu sunt de bine".
Dar se intelege ce spun acesti oameni cand vorbesc in " limbi", e un dar care ajuta la propovaduirea Cuvantului lui Dumnezeu, sau dimpotriva...fac spume, se zbat si ragusesc bine de tot?

Eu am vizionat o " ordinare a unor diaconi", si sincer nici nu stiu in ce cult se intampla acest lucru...dar ascultandu-l pe Pastorcum predica,constatam ca se transforma realmente; ragusea, isi pierdea vocea treptat, ragea chiar, devenea violent, si in orice caz daca as fi fost la fata locului ii dadeam o pastiluta ceva, ca nu parea ceva sanatos...sincer.