23.02.2007, 22:16:07
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 23.02.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de ami19
pisicuta35 ti-a dat niste sfaturi foarte bune incerca sa le urmezi.
tu chiar crezi ca o sa gasesti femeia perfecta pentru tine pe net? net-ul e o lume imaginara , toate femeile sunt superbe , inteligente si cuminti. iesi in lumea reala daca vrei cu adevarat o relatie serioasa. inscrie-te in ASCOR ,mergi la o sala de sport ( sunt pline de fete mai ales ca vine primavara ) , spui ca ti-ar placea sa ii ajuti pe copii orfani de ce nu mergi sa te inscrii ca voluntar intr-o organizatie ? chiar trebuie sa te duca cineva de mana? Dumnezeu nu te ajuta in momentul asta sa o gasesti pe cea care ar fi perfecta pentru tine pentru ca probabil o vei speria !! stiu suna groaznic , dar cate fete ar ramane alaturi de tine daca tu la prima intalnire le spui ca din cand in cand vrei sa iti pui capat zilelor?! inceraca sa te pui un pic pe picioare , renunta la gandurile sinucigase si apoi toate o sa vina de la sine. o sa-ti gasesti o prietena , o sa-ti faci o familie si o sa intelegi ca viata asta chiar daca are suisuri si coborasuri e superba si merita traita chiar daca dai cu capul de pragul de sus in fiecare zi.
p.s. chiar daca crezi ca nu valorezi nimic in ochii celorlalti sa stii ca gresesti citeste toate mesajele de mai sus si o sa vezi ca oamenilor le pasa de tine , nu s-ar fi obosit sa scrie pe topic daca nu valorai nimic . Daca pentru ei care nu te-au vazut nici macar o data esti important , gandeste-te ca pentru familia ta esti de o mie de ori mai important chiar daca nu stiu sa iti spuna asta in fiecare zi.
|
Eu am cunoscut un baiat pe net si ne pregatim de casatorie
|