Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Hai sa zicem ca aceste lucruri se intamplau acum cca 2 ani in urma( deci orice s-ar spune, foarte recent), iar scrierile lui White erau chiar singurele pe care le citea acea femeie...singurele si multe, nu o singura carte!!!!Tipa era novice, deci abia era " initiata" de adeptii adventisti, si numai prin aceste scrieri si nu si prin intermediul altora...si de asta nu inteleg de ce se afirma ca Adventistii nu cred in ce spune White!!!!
De asemenea Adventistii si-au structurat si initiat cultul pe baza celor spuse de White, ori cum ar putea acum sa nu mai creada in acele lucruri, cand le respecta cu sfintenie, nu e un paradox???....
Uite ca atat am putut observa eu despre adventistii din Germania, de prin zona Frankfurt-ului...in rest nu am putut observa altceva.
|
Situația e mai veche de 15 ani... Se pare că "tipa" era o excepție. Fericită- zic eu- ca să nu mă interpretați greșit.
Nu am spus că adventiștii nu mai cred ce spunea White, atât că nu prea îi mai citesc cărțile. Tot ce a scris ea nu contrazice învățătura Bibliei.