Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Situația e mai veche de 15 ani... Se pare că "tipa" era o excepție. Fericită- zic eu- ca să nu mă interpretați greșit.
Nu am spus că adventiștii nu mai cred ce spunea White, atât că nu prea îi mai citesc cărțile. Tot ce a scris ea nu contrazice învățătura Bibliei.
|
Pai nu are cum sa fie o exceptie, ca doar a primitr-o exact din campusul adventist....acuma doar daca intreg campusul ala o fi vreo exceptie, dar din pacate nu e constituit numai din ea si inca o persoana " ratacita", ele fiind singurele exemplare din muzeul celor care asculta tot ce a emis White.
Chiar cum s-ar putea explica decizia de a inlatura din alimentatia unui copil de 6 ani, laptele, untul, ouale, carnea de orice fel...deci absolut orice prajitura, budinca, ciocolata sa contina numai lapte si produse de soia????...sincer nici lucrul asta nu il pot intelege...
Sau explicatia data unui astfel de copil, cum ca cei care consuma alimentele interzise lui...mor mai repede? E normal sa dai astfel de explicatii unui copil pentru a distorsiona realitatea si a-l face sa creada in Adventism????