View Single Post
Vechi 23.02.2007, 23:58:15
dmb dmb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Abell
Intrebare retorica: Oare ce face ca doi batranei care au trait 25-40 ani impreuna sa se mai iubeasca? Pe ce loc e acolo actul sexual?
Tot o intrebare retorica: oare traitul sexual impreuna 25-40 de ani nu a lasat nici o urma?
NU vreau sa intru in personal dar se pare ca se vorbeste din nou teoretic:) Noi sintem astfel de batrinei (eu si sotia mea....cel putin in grupa de virsta data) tu unde te situezi Abell ? Esti casatorit? De cind? Ai copii?
Sint de acord ca nu-i deloc bine sa ai relatii sexuale inainte de casnicie; sint de acord sa tii post dar nu pot fi niciodata de acord cu sexul vazut ca obligatie de procreere. Eu unul nu cred ca prin prisma asta ar mai fi o diferenta dintre sotie (adica o femeie pe care o iubesti, respecti samd) si o tirfa oarecare in care scapi de niste secretii suparatoare (excluzind faptul ca prima este poate de acord sa procreeze)Nu-mi pot inchipuii nicicum spunind : "Nevasta hai sa facem dragoste ca sintem datori sa o facem!" iar apoi asteptind febril 28 de zile sa vedem daca am reusit si scapat de "datorie" pentru vreo 2 ani macar, dupa care din nou la munca!
Reply With Quote