Citat:

| 
					În prealabil postat de andreicozia  1 Ai uitat in ce vremuri am trait sub Ceausescu cind nu exisrta absolut nici un pericol sa ne trimitem copiii la scoala SINGURI din clasa 1 !!! sau sa-i trimitem la cumparaturi pe intunericDa, acum in democratia romaneasca ne trebuie arme pentru ca femeile fara pumni cit cazmaua sa se poata apara de mitocani care vor sa le bata.

2 Nu-si pot permite toti body-guarzi. I-as cumpara si eu nevesti-mi unul daca mi-as permite sa umble ca Madona cu cite doi enuci dupa ea :))
 | 

ceausescu e responsabil pentru abrutizarea actuala a românilor. Retardatul acesta plin de el a reusit asta prin urmatoarele:

-urbanizarea fortata a taranimii, ruperea ei de mediul patriarhal si spiritualizat al satului
-transformarea oraselor în ghetouri sinistre de blocuri muncitoresti, un peisaj si mediu de trai dezumanizant, provocator de psihoza chiar
-înfometarea populatiei, care aduce îndobitocire, inclusiv în rândul celor ce înainte aveau preocupari intelectuale.

Desigur nu e vinovat numai ceausescu ci si comunismul în general, cu ura lui de clasa, cu valorile inversate si false ale cultului muncii, inculturii.

De asemeni e vinovat si spiritul oriental mostenit de la bizantini, spirit lipsit de simt civic. Trebuie sa ne dorim sa avem o tara care sa arate ca Germania sau tarile scandinave, atât prin comportament cât si prin aspectul asezarilor, unde nu vezi nici un gunoi aruncat e strada.