View Single Post
Vechi 20.11.2009, 03:34:31
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
1 Ai uitat in ce vremuri am trait sub Ceausescu cind nu exisrta absolut nici un pericol sa ne trimitem copiii la scoala SINGURI din clasa 1 !!! sau sa-i trimitem la cumparaturi pe intuneric
Da, acum in democratia romaneasca ne trebuie arme pentru ca femeile fara pumni cit cazmaua sa se poata apara de mitocani care vor sa le bata.

2 Nu-si pot permite toti body-guarzi. I-as cumpara si eu nevesti-mi unul daca mi-as permite sa umble ca Madona cu cite doi enuci dupa ea :))
ceausescu e responsabil pentru abrutizarea actuala a românilor. Retardatul acesta plin de el a reusit asta prin urmatoarele:

-urbanizarea fortata a taranimii, ruperea ei de mediul patriarhal si spiritualizat al satului
-transformarea oraselor în ghetouri sinistre de blocuri muncitoresti, un peisaj si mediu de trai dezumanizant, provocator de psihoza chiar
-înfometarea populatiei, care aduce îndobitocire, inclusiv în rândul celor ce înainte aveau preocupari intelectuale.

Desigur nu e vinovat numai ceausescu ci si comunismul în general, cu ura lui de clasa, cu valorile inversate si false ale cultului muncii, inculturii.

De asemeni e vinovat si spiritul oriental mostenit de la bizantini, spirit lipsit de simt civic. Trebuie sa ne dorim sa avem o tara care sa arate ca Germania sau tarile scandinave, atât prin comportament cât si prin aspectul asezarilor, unde nu vezi nici un gunoi aruncat e strada.