View Single Post
Vechi 20.11.2009, 09:24:23
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim(IV)

149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București (IV)

CN: Trebuie să te întreb ceva...
MIH: Asta este un simplu exemplu, deci înnn... toate religiile s-a vorbit și se vorbește în mesajul inițial a acelui profet care a întemeiat o religie, sau de fapt care a dat aceste mesaje și după aia s-a format o religie, pentru că nimeni n-a venit să întemeieze o religie. ( Notă: Confucius, Budha, Mahomed, Hellen White, Joseph Smith, au întemeiat câte o religie. Și mulți alții ca ei) Da? Asta s-a întâmplat datorită discipolilor, apostolilor, ucenicilor, s-au întemeiat aceste religii și au venit ăă...oamenii cu...mm... toate ale lor și cu ce au înțeles ei din mesajul transmis de un profet care vorbea din inimă, ei au înțeles cu mintea lor limitată atât cât au putut. Deci, reîncarnare... vă jur cu mâna pe inimă că există. ( Notă: Adevăratul Iisus spunea: “Să nu vă jurați nicidecum” - v. Matei 5, 34 - și mai explica și de ce. Ar fi absurd ca tocmai El să-Și încalce propriile îndemnuri) Și veți vedea în momentul în care s-ar putea să fie prea târziu, din păcate. În momentul în care veți trece din planul fizic, dincolo. Adică veți trece prin acea moarte. Și-n a... și-n momentul în care treci prin... deci pleci din planul fizic, se face judecata individuală. Și acelui om...
CN: Eu nu-s...
MIH: ...i-apare...
CN: ... nu sunt preot, n-am nici o tangență...
MIH: ...Da,da...
CN: ... cu Biserica, dar am o curiozitate...
MIH: ...dar judecata individuală...
CN:... care este rostul acestor reîncarnări?...
MIH: Da. Șansa de a atinge mântuirea...
CN: ...de ce Dumnezeu vrea să trăim mai multe vieți?
MIH: ...șansa de a atinge mântuirea, adică această conștiință hristică ce te eliberează de ignoranță, te eliberează de limitări, te ajută să vezi realitatea așa cum este ea și să ai posibilitatea să modifici ceea ce nu-ți place în destinul tău. ( Notă: Dacă se poate modifica după bunul plac al fiecăruia, atunci destinul nu mai e destin. Rămâne ceea ce era de fapt: un concept filosofic fără nici o acoperire)
CN: Până acum se spunea așa: dacă eu voi face multe păcate în viața asta, voi face mult rău, da?
MIH: Da.
CN: După ce voi muri, voi veni în fața lui Dumnezeu, Dumnezeu mă va judeca, și mă va trimite în iad, sau în rai.
MIH: Am explicat...
CN: Dacă am făcut ceva rău, voi...
MIH: Am explicat în Cartea asta. ( Notă: Iar își face reclamă la Carte!) Da, da, da...
CN:... voi plăti în iad...
MIH: Da. Dumnezeu nu este răzbunător, este vorba de legea cauză-efect, și conform acestei legi, în prezența ființei... Hristos... Iisus Hristos, î...îi apare sufletului care a murit și i se face această judecată individuală, am explicat în Carte foarte clar, ( Notă: Iar reclamă la Carte!) ăă... și nu este vorba nici de milă, ăă...nici de compromisuri. Este vorba de... spirit, care alege foarte clar să se ducă exact acolo unde merită. ( Notă: Dacă alege în mod liber, înseamnă că spiritul își este sieși al doilea judecător, care se judecă singur și tot singur își dă și sentința. Dispar prerogativele absolute ale dreptului Judecător, despre care vorbește foarte clar Biblia?) Dacă a făcut mai mult rău și se pune în balanță, într-adevăr, estee... a......ăăă... simbolizatăăă.... Arhanghelul Mihail, de exemplu, cu sabia și cu...cu balanța, sunt cântărite faptele bune și faptele rele ( Notă: Acum , Mihăilă propune un al treilea judecător: Arhanghelul Mihail!) și mai mult decât atât, intențiile și trăirile oamenilor, e! dacă sunt...sunt... am explicat în Carte ( Notă: Iar reclamă la Carte!) dacă sunt... mai multee... faptele bune, dacă atârnă mai greu faptele bune, adică făcute din inimă și dezinteresat, atunci acel om are șansa să primească prin grație digi...divină ștergerea păcatelor, da? dar asta să...să...se întâmplă cu rugăciune, cuuu... cuu... cu smerenie, cu cerere de ajutor, și prin...prin strădania noastră, deci mântuirea se poate aa... se poate ajunge la mântuire doar prin efort personal, și apoi ne deschidem și vine grația divină, dar nu poate exista după momentul morții decât foarte rar șansa ca un om care a făcut rău să se... ăă... pocăiască, sau să se căiască, adică să se întoarcă la Dumnezeu și să fie iertat. Am explicat în Cartea Mea (Notă: Iar își face reclamă la Carte!) cum are loc judecata individuală și cum este cu raiul și cu iadul și cu reîncarnarea.
CN: Sunt mulți telespectatori care ne-au scris, și pentru mine... cum să spun, a fost o chestiune foarte emoționantă, așa... ne scrie un tânăr, ne spune că are 16 ani, că părinții lui sunt foarte bolnavi și că se roagă, vrea... o minune, vrea să-i vadă sănătoși. Sunt... alțiii... oameni care ne scriu – o doamnă spre exemplu, de aici din București – ne spune că are doi nepoței, că e foarte bolnavă, are mari probleme cu inima și că ar vreaa... să-i crească, ar vrea să mai fie cu ei, că-i iubește foarte mult. E uun... lung șir de mesaje de această factură. Oamenii așteaptă neapărat un miracol, spun așa: vrem să ne rugăm acuma, unde tre’să ne rugăm, ce tre’să facem, cum tre’să intrăm în legătură cu ăă...Mesia, să fim... vindecați?
MIH: Da. Cu inima, cu inima deschisă în primul rând. ( Notă: Și aici Messia dela Bucale răspunde ca de obicei, ce vrea el, nu ce i se cere) Deci în momentul în care facem o rugăciune din inimă, spusă cu credință, și ne lăsăm în voia lui Dumnezeu și acceptăm care este voia lui Dumnezeu, mai presus decât voia noastră, deci ăsta este sfatul Meu, ca și în rugăciunea din Ghetsimani: “Doamne, dacă se poate, eu ca om obișnuit cer să se ia acest pahar de la mine” pentru că știu ce urmează, da? Dar apoi vine conștiința hristică, și completează rugăciunea, și așa este bine să facă fiecare. Dar facă-se voia Ta și nu voia mea. Pentru că știam că acel sacrificiu poate să fie un model de erou... demn de urmat. Adică în momentul în care eu am curajul să spun adevărul, indiferent că sunt considerat nebun, indiferent că urmează moarte de matir...martir, eu ca om obișnuit am îndoieli și am temeri pentru că eu ca om obișnuit ăă... simt durerea, și interior și exterior, ( Notă: Ceva mai târziu MIH va afirma că nu a avut parte de suferință fizică niciodată, nici măcar pe cruce!) dar dincolo de toate astea... conștientizând pe Hristos din inimă, deci acest nivel de conștiință hristic, eu rog să se facă mai presus decât toate voia lui Dumnezeu, a Tatălui ceresc și nu a mea, ca și om obișnuit, chiar dacă sunt Iisus. ( Notă: Iisus nu era om obișnuit, chiar dacă se numea pe Sine, din smerenie, Fiul Omului. El mai era și Dumnezeu totodată, ceeace Mihăilă nu are tupeul să pretindă despre sine, oricât s-ar crede el de Messssia) Așa oricine poate să ceară vindecare, și vindecare miraculoasă se poate întâmpla, ăă... dar trebuie să vină timpul, ( Notă: Adică: Pot să fac oricâte vindecări, dar să nu-Mi cereți, că n-a venit vremea lor) și sunt niștee... lucruri caree... trebuie să fiee... cum să spun, hotărâte și de acea persoană, înainte de a veni pe pământ. Nu are importanță prea mare dacă este o boală karmică, adică, sunt urmări ale păcatelor din trecut, cum a fost în cazul ăă...multora, să zic așa, și totuși s-au vindecat, sau este o boală căpătată datorită ăă... greșelilor și păcatelor făcute în această viață. Orice se poate vindeca, și țineți minte că la Dumnezeu și la omul cu credință, totul este posibil. Totul este să ceri, ( Notă: Adică: să ceri de la Dumnezeu, nu de la Mine, Messssia-MIH) să vrei și în final să-I mulțumești lui Dumnezeu și să fii recunoscotor ( Notă: sic!), că deja această dorință s-a îndeplinit. Și dacă ești cu sufletul împlăca... împăcat și te lași în voia lui Dumnezeu, acest lucru se poate întâmpla. Iar dacă nu se întâmplă, este tot spre binele tău... suprem. Și de al... deci nu...