Cineva tot va fi presedinte. Si? Poate un presedinte sa rezolve singur problemele romanilor divizati? Mortificati? Intoxicati? Alienati? Niciun presedinte nu e bun atat timp cat o tara nu urmeaza politica lui. Ne latram unii pe altii si apoi vrem sa avem un presedinte care sa ne conduca? Ce sa conduca? O adunare de grupuri eterogene si varii, contradictorii interese? Un popor dezbinat, aliniat la comandamentele planeetare, seculare si nu ale credintei? "sa ne iubim unii pe alti, ca intr-un gand sa marturisim". Ma intreb cati cunosc cu adevarat iubirea? Eu, dupa ce m-am cercetat, am constatat ca nu o cunosc. Ma tarasc si eu prin lume.... Nici altii n-o cunosc; ca daca ar cunoaste-o, ar fi o unitate de gandire in neamul romanesc si am marturisi intr-un unic gand , pe Dumnezeu. Un gand calauzitor ca un far... Iar acest gand este, cred eu, Iisus Hristos, care ne lipseste multora dintre noi. Daca gandul nostru ar fi una cu Iisus Hristos, noi toti am fi hristosi (sau ma rog, parte din El). Am avut conducatori cu frica de dumnezeu din 1990 incoace? Si daca nu au avut frica de Dumnezeu, atunci e clar ca lor putin le pasa de faptele lor, pt ca nu aveau de ce se teme. Iar marea masa a poporului a urmat acesti conducatori....Romania poate sa aiba nu 1 , ci 10, 100 de presedinti; sa conduca toti deodata! Atata timpa cat in tara va fi aceeasi dezbinare, libertinism (libertinism suprapus libertatii), emancipare spirituala, cosmopolitism desantat.... Niciun presedinte nu va avea puterea sa conduca Romania, sa o scoata din criza; o criza in primul rand spirituala.
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
am fost unul dintre cei care a votat cu băsescu , și sincer , regret din tot sufletul ! Mare înșelăciune . . . Da , să mergem la vot ! ! ! După părerea mea, crin antonescu este cam singurul ce ar merita . . . Dar oare mai merită ceva , cineva . . . Dar, să mergem la vot ! ! !
|