View Single Post
Vechi 20.11.2009, 10:33:27
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Iubita Sora in Hristos,
durerea axprimata in acest thread nu ar trebui sa fie o durere personala, ci a noastra a tuturor celor care iubim si contribuim la inmultirea iubirii pe calea forumului atat spre slava lui Dumnezeu cat si pentru folosul nostru al tuturor!
Ma doare ca unii dintre fratii nostri ortodocsi nu cauta sa vada aceasta dezbinare si lipsa de unitate in credinta noastra ortodoxa (pe forum), iar unii continua sa atace si sa duca si pe altii departe de Hristos, timp risipit ce trebuia acordat rugaciunii si pocaintei (cf. afirmatiei lui Costel)
Timpul nostru se scurge atat de repede... si il folosim si rau... mai smintim si pe altii... nu e de ajuns cat gresim noi insine in fata lui Dumnezeu????
Eu stiu ca sunt cum sunt, poate celor mai multi nu va cade bine, dar nu ma joc de-a credinta!
Cu ravna lui Ilie am ravnit si cu dragostea lui Ioan m-am imbracat....

Va rog pe toti forumistii sa ma iertati cu tot ce v-am gresit si v-am suparat!!! poate ar trebui sa postez mai rar...
Atata-ti trebuie! Pai atunci nu mai intru nici eu deloc! Na, iti place ca m-am imbufnat? (nici ingerul meu pazitor nu-i mai vesel, sa stii)
Reply With Quote