View Single Post
Vechi 20.11.2009, 13:15:44
metanoia2's Avatar
metanoia2 metanoia2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.08.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Ortodox
Implicit Pai ce mai stati, haideti la rugaciune!

Pai ce mai asteptam fratilor, hai la rugaciune, fiecare cum stie, fiecare cat poate pentru femeile care sunt insarcinate sa le lumineze Dumnezeu sa nu faca avorturi, pentru cei care sunt prigoniti pentru ortodoxie sa le intareasca Dumnezeu credinta pana la sfarsit, pentru preotii si calugarii ortodocsi care au cazut in ispita - sa ii intoarca Dumnezeu la pocainta si sa-i ierte, pentru cei care au murit pentru care nu are cine sa se roage, pentru toti copiii care sufera din lume fiind infometati sau maltratati.
Acesta cred eu ca este scopul acestui forum: de a uni in duh ortodox oameni de aceeasi credinta. Si cred ca rugaciunea simpla este oricum primita de Dumnezeu, nu trebuie neaparat sa ne rugam toti la aceeasi ora sau sa facem un anumit acatist.Fiecare in gandul lui mergand cu troleul, cu masina, pe jos poate sa suspine si sa zica: Doamne iarta-l pe fratele meu Teoctist preotul (de ex. ) pentru caderea lui si ajuta-l sa faca pocainta pentru a dobandi iertarea Ta.
Sigur stiti sa va rugati mai bine decat as putea eu sa spun aici, dar e vremea sa ne hotaram impreuna chiar sa facem lucrul acesta.