Subiect: o intrebare
View Single Post
Vechi 20.11.2009, 13:27:47
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Geo, genul asta de mesaje care contin cateheza de cea mai buna calitate este pacat sa se piarda in multimea de mesaje de pe atatea topice.

Eu propun sa facem si un topic separat strict numai de cateheza (eventual o sectiune de cateheza), in care sa repostezi mesajul acesta atat de folositor duhovnicesc si in care sa posteze preotii si studentii de la teologie exact acest gen de mesaje concise si la obiect. Un topic de cateheza care sa fie foarte strict moderat in sensul de a nu se permite comentarii lipsite de continut folositor si intrebari, pentru a nu se dilua cateheza propriuzisa. Un topic in care sa fie repostate toate posturile ce contin cateheza atat de buna.
Eu simt nevoia unui astfel de topic.
Cand apar intrebari pe diferite topice si se dau raspunsuri atat de bune si la obiect de catre oameni care stiu ce spun (au o formate teologica), merita sa adunam toate aceste rasunsuri si intr-un topic separat (eventual sectiune) in care sa le avem grupate si nediluate de discutii.
Ce parere aveti?

Oricum, iti multumesc ca ai repostat acest mesaj si aici, pentru simplul fapt ca este mult prea folositor pentru a se pierde in multimea de mesaje din diferite discutii. Asemenea mesaje folositoare socot ca e bine a fi postate in cat mai mult locuri si de preferinta intr-un topic separat nediuat de discutii si comentarii.

Last edited by adam000; 20.11.2009 at 13:30:30.
Reply With Quote