149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim(VII)
149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București (VII)
CN: ...în lipsa unei demonstrații așa, palpabile, materiale, va fi greu săăă... să-L recunoască pe adevăratul Mesia.
MIH: Da. Cine n-are mintea și inima deschise, într-adevăr cere demonstrații, cere probe, cere drov... dovezi. Da? Care poate i se vor da, poate nu i se vor da. Asta nu depinde de el. În momentul în care ai pretenții ca Dumnezeu să-ți demonstreze ceva, ăă... vine Iisus și, apropo de ispitirea Mântuitorului ( Notă: O nouă inconsecvență. Ceva mai înainte, Mihăilă-MIH spunea că Iisus nu vine să mântuiască pe nimeni. De ce atunci îl mai denumește Mântuitor pe Iisus?) din Noul Testament îi răspunde: “Piei, satano! Să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău.” Da? Deci aceste lucruri: vindecările miraculoase, sau... orbii care încep să vadă sau paralizații care încep să meargă, au loc atunci când trebuie să aibă loc, adică, toate la timpul lor. Și am zis, minunile se întâmplă și se vor mai întâmpla prin orice om care are credință, nu neapărat prin... prin cineva anume, prin Mesia sau prin profet, printr-un prooroc. Nu. Și să știi că acei oameni care sunt considerați prooroci mincinoși, unii dintre ei să știi că au avut revelații și unii dintre ei ăăă... chiar cred ceea ce spun ei. ( Notă: Normal! Asta ar mai lipsi, să nu creadă ceea ce spun. Atunci n-ar mai fi vorba de alienare mintală, ci de înșelătorie, ceea ce ar fi mult mai grav) Pentru că M-am întâlnit cu zeci de oameni care Mi-au apus că sunt încarnarea lui Iisus. Iar Eu nu le-am spus nimic. Sau... i-am felicitat, i-am bătut pe umăr și i-am spus să se mai roage, să mai mediteze. Pentru că reîncarnarea lui Iisus nu poate să fie decât unul singur, dar Hristos se poate manifesta printr-un orice bărbat, prin orice femeie care are Duhul Sfânt.
CN: Ne-ai... spus la un moment dat, la prima noastră întâlnire, că e vorba de niște cursuri pe care le ții.
MIH: Da.
CN: E un număr de...
MIH: Și apropo de prooroci...Da.
CN:... e un număr de nu știu cum să le spunem...Le spunem apostoli? E mult spus? Câți sunt... în 2009...
MIH: Nu, nu. Apostolii... aaa...
CN: ...sunt o sută? o mie? o sută de mii? câți sunt?
MIH: Sunt sute, și sper să fie din ce în ce mai mulți, oameni care sunt îndrumați pe calea luminii (cursurile pe care le țin Eu). Însă, Eu nu oblig pe nimeni să facă nimic, am spus, Eu doar îndrum. Îndrum și dau anumite sfaturi, dau anumite exerciții, la îndemâna oricui, anumite capacități le experimentăm în cadrul cursului, cum ar fi clarviziunea, telepatia, anumite stări de devoțiune sau deschiderea inimii, și alte lucruri fiecare continuă să facă aceste exerciții de evoluție spiritualăă... de purificaree... acasă la el, și să experimenteze...
CN: Mulți s-ar grăbi să zică: Domnule, e o sectă! Iată, omul acesta ne spune de niște lucruri care, nu le acceptă Biserica, sau nu le agreează, sau nu le vrea în momentul ăsta!
MIH: Da. Fiecare este liber să zică ce vrea, ăăă... teoretic și practic sunt creștin ortodox ( Notă: Și pucioșii pretind la fel, dar ambele secte au abateri grave de la Ortodoxie și acțiuni disjuncte de la calea Bisericii strămoșești) iar dacă religia creștină nu recunoaște faptul că există Elohimi, Dumnezeul biblic, ( Notă: Aici Mihăilă iar se contrazice. Cu alt prilej el afirma că Elohimii nu sunt Dumnezeu, așa cum “s-a tradus greșit din Biblie” ci niște “extratereștri buni” care l-au creat pe om și-l supravegează cu ocheanul din cosmos, acolo unde stau ei ascunși în navele lor spațiale; și cică mai există și “extratereștri răi”, dar nu ne-a spus ce fac ei) și reîncarnare, este problema ei, și este problema teologilor, pe care ar trebui rapid! să o rezolve, în 2009, pentru că altfel, ăă... toate religiile vor fi pusee... pe lista neagră și vor dispare( Notă: Adică, ortodocșii trebuie să lămurească problema pentru toate religiile? Cine o să-i asculte, căci celelalte religii au preceptele lor!?). Am spus! Deci ori se face reformă religioasă și se recunoaște adevărul... deci Biserica Mă recunoaște pe Mine! ( Notă: Împielițatul de Antihrist este nu numai îngâmfat, ci și ambițios, dar aici el iarăși se contrazice, flagrant și grav! Numai cu puțin înainte spunea chiar cu gurița lui: “Eu nu am nevoie de recunoașterea nimănui”) și faptul că există reîncarnare! și p... și popii vor deveni preoți, adică se vor ruga să primească, sau ne vom ruga împreună ( Notă: Ar vrea el, Antihristul, dar oamenii Bisericii nu se vor ruga niciodată cu un eretic, pentru a nu încălca grav canoanele; totuși se vor ruga pentru el, ca să-i vină mintea la cap și să ajungă cu pluta la mal) să primească Duhul Sfânt și să facă într-adevăr misiunea pe care și-au dorit-o în...în fundul sufletului lor, și-au dorit-o s-o facă, și oricine poate să devină preot, indiferent că e bărbat sau indiferent că e femeie ( Notă: Asta dovedește că Mihăilă n-a citit atent Biblia, căci colo scrie clar că preoția este rezervată exclusiv bărbaților, și nu oricui, ci celor care îndeplinesc anumite condiții) și există preoți-femei, ( Notă: Poate în biserica lui, schismatică și eretică, dar nicidecum în Biserica Ortodoxă) care fac exorcizări ( Notă: Și vrăjitoarele fac exorcizări de succes) și care fac... tratamente ( Notă: Și medicii fac tratamente de succes) și prin care se fac vindecări miraculoase.
|