149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim(VIII)
149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București (VIII)
CN: Dar... nu în credința ortodoxă!
MIH: Ba da, în credința creștin-ortodoxă! Nu sunt cunoscuți pentru că sunt oameni modești. Dar să știi că Dumnezeu... și Mesia... și Hristos... și Iisus, sunt dincolo de orice religie, dincolo de orice sectă, dincolo de... părerile tuturor, pentru că adevărul, și conștiința divină, trece dincolo de toate dogmele, de toate religiile, de toate părerile ignoranților...
CN: ... Cum să mergem... Biserica Ortodoxă nu acceptă preoți-femei.
MIH: Este problema ei! Da? Dar Iisus i... îi spune primului preot-femeie... care este, cine este? Maria Magdalena!... Doar Mariei Magdalena i s-a arătat ( Notă: Faptul că i s-a arătat ei în primul rând nu înseamnă că ea a devenit automat preot. Dacă ar fi fost așa, acest aspect, deosebit de important – instituirea primului preot creștin, care era și femeie pe deasupra! – n-ar fi rămas neconsemnat în Biblie. Or, despre acest lucru Biblia nu amintește nimic. Iar preoții care au fost făcuți ulterior de către apostoli nu s-au făcut oricum, ci prin atentă alegere și prin rugăciune specială și prin punerea mâinilor episopilor, ca semn văzut al alegerii lor) și apoi, abia după aia apostolilor, care au devenit... preoți, da? ( Notă: Apostolii n-au fost preoți, ci au rămas apostoli. Ei au instituit preoția și au rânduit episcopi și preoți prin cetăți) Deci primul preot-femeie este Maria Magdalena. Și este și acum... ( Notă: Dacă este adevărat ce spune, înseamnă că mai mult ca sigur că Mihăilă-MIH și-a ales o “preoteasă” tânără pentru biserica lui, pe care a convins-o și a învățat-o cum să se tragă – prin reîncarnare, desigur – din Maria Magdalena. Concluzia aceasta vine din faptul că în Biserica Ortodoxă nu s-a pomenit încă așa ceva)
CN: E un lucru important...
MIH: ...preot.
CN: S-a creat cumva impresia că tre’ să fie un număr de aleși. Am glumit puțin când am vorbit de apostoli, de 1000 de apostoli, dar... am vorbit de aleși. Da?
MIH: Da.
CN: Sunt un număr de oameni care intră în această categorie a aleșilor? omul simplu nu poate să aibă această deschidere? nu poate să aibă... cum să spun... această înălțare spirituală? Până la urmă... tu, atunci când te adresezi, te adresezi maselor mari de oameni, sau unui număr limitat?
MIH: Eu mă adresez celor care poa’ să-și deschidă mintea și inima și să accepte că s-ar putea!... să am dreptate, s-ar putea!... să fiu sincer și s-ar putea să nu fiu nebun, da? ( Notă: S-ar putea să fie unii mai naivi care să creadă și așa ceva) Deci Eu Mă adresez cui poate să Mă asculte. Dar de venit, conform selecției naturale pe care ți-am spus că se face în momentul când cineva vrea să vină la Mine, la curs, sau să Mă cunoască pur și simplu, se face o selecție naturală datorită vibrației lui... și a Mea... ( Notă: Cele două vibrații trebuie să intre și în rezonanță, probabil. Gregorian Bivolaru va fi invidios să afle că are o concurență redutabilă acolo unde el de mult a spălat putina) care poate intră în conflict sau di...din contră...
CN: Adică unii poate să n-asculte... ca să spunem așa...
MIH: ... omul poate să...să...să...simtă...Exact! Vorba Mea este că aleșii se aleg singuri. ( Notă: Așa s-a ales probabil și MIH: “Eu Mă aleg să fiu Messia, iar Messia e unic. Acum, alegeți-vă și voi ce vreți să fiți și ce v-a mai rămas de ales, alegeți-vă singuri”) Deci Dumnezeu îi iubește pe fiecare la fel. Da? Și cum scrie în Biblie: “Soarele răsare și peste cei buni, și peste cei răi”. Deci... ăăă... nu există preferințe din punctul de vedere al lui Dumnezeu. Există preferințe din punctul de vedere al nostru, ca om. Deci Eu ca om am preferințe. Dar conștiința divină care se manifestă prin Mine nu are preferințe. Dorește binele fericirea mântuirea, eliberarea de ignoranță și de boli și de probleme a oricărui... suflet, a oricărui om de pe planetă. Deci aleșii se aleg singuri. Și referitor la misiunea spirituală a României, ( Notă: Care este această misiune? Nu ne-a spus ) să știi că nu depinde nici de Dumnezeu, nici de Messia Iisus Hristos, nici de profeți, nici de apostoli, nici de ucenici... ci de fiecare om în parte. ( Notă: Atunci, slabe speranțe ca să se ajungă să gândească 20 de milioane de români la fel) De fiecare om în parte depinde mântuirea lui, dacă-și deschide inima și cere ajutor divin, de sus, și Se manifestă Hristos în inima lui și-L cunoaște pe Hristos în inima lui, și-atunci a primit har și Duh Sfânt și atunci este preot și-atunci într-adevăr poate să-și îndeplinească planul divin cu care a venit pe pământ și-am zis că scopul vieții este mântuirea fiecăruia și asta se poate îndeplini cu strădanie și cu sârguință și cu un anumit tip de rugăciune spusă din inimă, da? deci fiecare om în parte... poate să contribuie la misiunea spirituală a țării ăsteia și a planetei... la modul general. ( Notă: Care este misiunea spirituală a Planetei? Nici asta nu s-a mai spus)
CN: Bun. M-am documentat puțin, e-adevărat...
CN: ... am avut timp și să răsfoiesc Cartea Ta, să văd puțin și ce spui pe saitul de internet...
CN:... și, am observat că acest... curent, să-i spunem așa, nu altfel, Misiunea Spirituală, vorbește despre raiul pe pământ, daaa...
CN:... iar calendarul mayaș spune că totul se sfârșește în 2012. Nu e un secret asta, deja e o chestiune foarte cunoscută...
MIH: Da da.
CN:... publicul larg... a apărut o nouă teamă: până acuma ne era frică de anul 2000, acuma ne pregătim pentru 2012.
MIH: Conform planului divin...
CN: Care este...
MIH: Exact!
CN:... adevărul, până la urmă?
MIH: Adevărul? Adevărul este că viitorul este în continuă mișcare și cei care au avut revelații și au spus anumite lucruri, și conform Bibliei, profețiilor lui Ezechiel, profețiilor apostolului Ioan cel iubit din Apocalipsă, corelate cu profețiile lui Nostradamus, corelate cu datele... pe care în această viață Eu le-am... cum să spun... le-am pus toate cap la cap, așa, ăă... conform acestor lucruri, a fost o răscruce foarte importantă în 1999, ( Notă: O “răscruce” care s-a dovedit a fi un bluff) deci chiar înainte de anul 2000. Dar, pentru că anumiți... ăăăă... oameni sau mă rog, mai mulți oameni s-au deschis către spiritualitate, către... către evoluție, către... către Dumnezeu, și datorită faptului că mai mulți au făcut tehnici de purificare, sau rugăciuni, sau meditații, sau și-au dorit binele lor și al celorlalți, pur și simplu anumite evenimente s-au atenuat, s-au modificat, și sunt momente î...mm... cum să spun... în istoria umanității, sunt momente de răscruce, și anul 2009 este cel mai important...ăă... an.
CN: De ce? De ce ar fi anul 2009 mai important decât ceilalți ani?
|