149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim(IX)
149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București (IX)
MIH: Vom trăi și vom vedea! pentru că în anul ăsta, 2009, cum am scris în Carte și am și explicat, 2008 este anul Parusiei. Adică, anul în care au loc niște revelații. Da? Faptul că Iisus este deja prezent, asta înseamnă Parusia. Nu înseamnă A Doua Venire, cum a fost în mod eronat, tradus. ( Notă: Asta au spus și adventiștii, asta spun acum și pucioșii: că Hristos a venit pe pământ pe furiș, ca un fur noaptea. Pucioșii pretind că Hristos a venit în Cuvânt, dar va mai veni și a treia oară, în modul spectaculos pe care-l descrie Biblia, pe norii cerului, și atunci toți Îl vor vedea.) Orice grec și orice om care citește un dicționar român-grec sau grec-român nu poate să vadă lucrul ăsta. Deci este vorba de începerea acelor ultimi trei ani și jumătate – din 2009 până în 2012 – este... cum să spun... vremea pe care, sincer să fiu, nu Mi-aș fi dorit s-o trăiesc, ca om, aici pe Pământ. Mi-aș fi dorit să aibă loc deja răpirea aleșilor în văzduh și să stau liniștit, în Noul Ierusalim ceresc care este o uriașă navă spațială, ( Notă: Pucioșii pretind că Noul Ierusalim este deja coborât pe pământ, la Glodeni-Pucioassa) ăă... poate este... bulvresant ( Notă: sic!) ceea ce zic Eu, darr... îngerii nu au aripi, ( Notă: Biblia spune că au: “Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte șase aripi: cu două își acopereau fețele, cu două picioarele, iar cu două zburau” (Is.6,2) “Și la heruvimi sub aripi se vedeau un fel de mâini omenești” (Iez.10.8) ) ci sunt entități ca și noi, foarte evoluate, într-adevăr, au capacitatea de a se materializa și dematerializa, au capacitatea să... vină și cu aripi, dacă vrem să...să... să-i vedem cu aripi, dar... sunt niște ființe foarte evoluate, care ne ajută doar dacă noi cerem ajutorul, fie și-n gând. Pentru că nu contează ăăă...
CN: De ce-ar fi ei așa de atenți la noi...
MIH:... dacă cerem ajutorul cu ...verbal sau nu...
CN: ...de ce suntem noi așa de importanți pentru ei?
MIH: Pentru că sunt părinții...părinții noștri, creatorii noștri,
CN:... cu ... civilizații foarte avansate... cu îngeri care iată... de ce sunt ei așa de atenți la noi? De ce suntem noi importanți?
MIH: Sunt creatorii noștri, ( Notă: Biblia spune că nu extratereștrii, numiți Elohimi de Mihăilă-MIH, sunt creatorii noștri, ci Însuși Dumnezeu) deci Elohimii sunt creatorii a... creatorii civilizației actuale, și ca părinți ai noștri este imposibil să nu ne iubească, să ne dorească binele, dar tot ca părinți ai noștri ne sunt prieteni și ne iubesc și ne respectă liberul arbitru. Dacă nu le cerem ajutorul, ei nu ne dau ajutorul. La fel și Eu, dacă nu-Mi este cerut ajutorul sincer, Eu nu dau ajutorul. ( Notă: Dar nici când i s-a cerut ajutorul, chiar în aceste emisiuni televizate, nu s-a grăbit ca să-l dea – mai degrabă pentru că n-a fost în stare, decât pentru că nu a vrut) Dacă Mi se cer doar demonstrații și... chestii de-ăstea care țin de circ, ( Notă: Vindecările care i-au fost solicitate în mod expres nu mai țin deloc de circ, ci țin de situații cu adevărat dramatice, care ar fi trebuit să-i stârnească măcar o compasiune de fațadă, dar nici măcar de așa ceva nu a fost în stare acest alienat narcisist) de spectacol, Eu nu le dau, le zâmbesc. ( Notă: Ar fi trebuit măcar să-l întristeze, cel puțin) Și... chiar... îi ajut să... creadă mai departe, că sunt nebun, că sunt șarlatan, sau că sunt Antihristul. Ar fi bine să fie Antihristul atât dee... senin și de relaxat și de binevoitor cum sunt Eu, ar fi minunat. Din păcate nu este așa.
CN: Am văzut că numești în Carte, Bucureștiul – mi-am notat...
MIH: Da da!
CN: ...câteva chestiuni pentru că mi se pare important să fiu cât mai exact...
MIH: Și-ai să citești în întregime, sper...
CN: ...– Noul Ierusalim. De ce-ar fi Bucureștiul Noul Ierusalim? ( Notă: Și pucioșii au ales un Nou Ierusalim pe pământ, dar nu la București, ci la Pucioasa. Ambele secte cochetează cu versetele biblice așa cum voiesc, deoarece Biblia vorbește de un Nou Ierusalim ceresc, și nu unul pământesc așa cum aspiră la concurență, Antihriștii Dâmbovițeni) E așa, oo...un salt mare de la capitala asta aglomerată, de la problemele multe care sunt în București, la statutul ăsta de Noul Ierusalim.
MIH: Sper să fie și mai aglomerată și sper ca oamenii din toată lumea să vină ( Notă: Și pucioșii “proorocesc” de zeci de ani că va fi un exod masiv al “credincioșilor” din toată lumea spre Noul Ierusalim din România) și să primească de la preoții care... ăăă...sunt și care vor mai fi, adică care vor mai primi Duh Sfânt și har, să vinăă toate neamurile, așa cum este profețit, și-n Biblie ( Notă: În Biblie nu s-a profețit nicăieri vreo imigrare masivă în România) și-n alte... profeții, cum ar fi Sundar Singh și alte profeții ale unui preot creștin-ortodox, Ioan Alexandru, pe care le-am adăugat și pe saitul Meu și în Cartea Mea( Notă: Iar reclamă!) ... va fi Raiul pe Pământ, dar cum să spun, va fi cernerea... și noi trăim acuma în perioada asta de cernere a grâului de neghină, deci oamenii care nu primesc avertizările sunt liberi să trăiască precum struțul, să spună “ăsta este nebun și toți care sunt profeți sunt nebuni, toți sunt mincinoși” și-și bagă precum struțul capul în nisip ( Notă: Fals! Niciodată struțul nu-și bagă capul în nisip. Este o părere preconcepută nefondată, dar de largă acceptare prin mimetism. Messia-MIH, dacă e într-adevăr Mesia cel adevărat, ar fi trebuit să știe măcar acest lucru) și lasă să treacă totul pe lângă el. În momentul final, cînd se va trage linia, de separare... între... unii și alții, între oi și capre cum se spune în Biblie, sau între grâu și neghină, sau întree egoiști și altruiști, va fi prea târziu să mai fie oportuniști și să treacă în tabăra adversă, da?
CN: Bun!...
|