View Single Post
Vechi 20.11.2009, 16:37:39
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim(X)

149. Falsul Messia dela București proclamă un alt Nou Ierusalim: nu la Pucioasa, ci la București (X)

CN: Bun!...
MIH: Deci
CN: Să presupunem...
MIH: ...cine primește mesajele și-și dorește binele, va fi salvat...
CN: Să presupunem că unul dintre oamenii aceștia...
MIH:... și va participa la acest... acest... acest... paradis... și această... trecere în noua eră...
CN: Stai puțin! Hai să spunem acuma concret...
MIH: Cine nu, din 2012...
CN: Să spunem că cineva ne vede acuma, da? și-și pune această întrebare: dacă omul ăsta are dreptate, da?
MIH: Da.
CN: Dacă are dreptate... pentru o secundă se gândește la posibilitatea asta...
MIH: Este salv...Da!
CN:... și vrea acum să fie salvat. Asta e obsesia supremă a omenirii: am făcut piramide, am făcut tot felul de lucruri, ca să fim salvați...
MIH: Nu, piramidele sunt făcute de extratereștri nu de pământeni...
CN: Bun!,...
MIH:Da.
CN: ...poate e un alt subiect...
CN: ... are nota lui de senzațional și merită să-l abordăm odată.
CN: Dar, ce trebuie să facă? ce înseamnă conduita asta creștină, până la urmă?
MIH: Deci...
CN: Ce înseamnă să fii un bun creștin, ăăă...dacă să urmăm...
MIH: Deci... deci... mesajul... mesajul hristic din Biblie rămâne valabil. Mesajul creștin rămâne valabil. Doar că... vin alte mesaje noi care să modernizeze și să a... sunt adaptate epocii actuale, civilizației actuale, da? Deci. Un om care spune “s-ar putea să fie adevărat ce zice acest om”... ce poate să facă? Da? Păi poate săă... săă...Mă caute în primul rând în inima lui și să se roage sincer la Dumnezeu să afle adevărul despre Mine, ce este cu acest om... dacă este sau nu este și inima lui îi va spune dacă are, cum să spun, posibilitatea să-și deschidă inima, dar nu este important dacă sunt sau nu sunt Mesia, ci important am spus este mesajul, și dacă mesajul Meu este adevărat, și... conform Cărții Mele, ( Notă: Iar reclamă!) corespunde cu mesajul Biblic, atunci acel om ar trebui să, să studieze și Biblia creștin-ortodoxă și Cartea Mea, ( Notă: Iar reclamă! Cartea autobiografică a lui Mihăilă este o nouă evanghelie, îndată ce este pusă aici pe picior de egalitate cu Biblia) în paralel, și să găsească acele lucruri practice pe care poate să le aplice în viața de zi cu zi pentru că Eu sunt un om practic, șiii dau sfaturi clare, și practice, cum să-și schimbe destinul în bine și să se pună la acea... ăăă... cel puțin la acea linie de plutire sau la modul ideal fiecare om să-și îndeplinească planul divin, adică să atingă mântuirea și desăvârșirea spirituală, eliberarea în această viață.
CN: O ultimă chestiune acum, înainte deee pauzaa publicitară. Laaaa întâlnirea noastră trecută spuneai așa: Iisus a avut 40 de reîncarnări. Da? A fost la un moment dat samurai...
MIH: Nu nu nu! Eu ce...
CN: De ce-a fost nevoie... de ce Dumnezeu L-a lăsat...
MIH: Nu nu nu! Eu cel de acum, în această încarnare actuală, am aflat de 40 de reîncarnări trecute, dar, conform Sc... Sfintelor Scripturi, s...indiene, se spune că... revenirea este nenumărată, deci sunt multe reîncarnări, nici nu Mă interesează câte reîncarnări am avut, și nici nu Mă interesează de fapt încarnarea Mea de acum 2000 de ani, Mă interesează ce fac Eu aici acum în această încarnare, și pentru fiecare om acesta este lucrul cel mai important, mântuirea proprie, a lui, deci mântuirea sufle... relația lui directă cu Hristos, cu Dumnezeu Tatăl, prin conștiința aceasta hristică. Deci asta este important și cine s-a mântuit și cine M-a cunoscut pe Mine ca Hristos în inima lui, Mă recunoaște și pe Mine în exterior, indiferent cum Mă cheamă acum, indiferent ce fac acum... că țin cursuri spirituale sau căăă... mmm... joc biliard, n-are nici o importanță, este irelevant, iiăă...important am spus este legătura sufletelor. Nu aspectul exterior, nu profesia, nuuu specializarea, nu contează facultățile Mele. Pot să am 100 de facultăți și să nu fiu mântuit; pot să fiu mântuit, și să fiu analfabet, cum a fost Sfântul Francisc de Assissi... și mulți alții.
CN: Trebuie să te întrerup acum pentru câtevaa momentee, stimați telespectatori vă propun un scurt moment de publicitate și revenim în dialog cu dumneavoastră.
PUBLICITATE: (MIH:)“Eu sunt acum aici. Reîncarnat în România. Am revenit, la fel de simplu și modest, ca în urmă cu 2000 de ani. Cei cu inima deschisă Mă vor recunoaște. Citește cartea Mea autobiografică și vei găsi răspunsuri la întrebările tale.”

Dintr-o eroare de montaj, probabil, partea doua a acestui interviu n-a mai apărut în continuare, așa cum ni s-a promis. În schimb, ea a fost înlocuită cu partea doua a interviului precedent (adică, primul interviu al acestei serii de interviuri, intitulat “Cu Messia despre misiunea spirituala a Romaniei” și care a fost analizat pe blog în postarea cu nr. 146, intitulată Competiție acerbă între Antihriștii care vin cu norii: “Hristosul Pucioasei” are un concurent redutabil în persoana lui “Messia reîncarnat în România”