View Single Post
Vechi 20.11.2009, 16:46:27
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Totpeetor Vezi mesajul
AndruscaCIM,am spus ca si pentru mine e greu de inteles.Eu spun doar ce biblia spune.Dupa cum am spus,tot aici am auzit ca 1.s-au inregistrat cazuri de oameni care au primit acest dar si in ortodoxie.El nu se poate nega.

2.In ceea ce priveste comunitatea penticostala,daca acest dar nu ar exista atunci ei s-ar minti singuri?Ce au de castigat?
De ce s-ar practica aceste lucruri daca acest dar "a incetat" sau are alte scopuri?
Nici eu nu stiu prea multe depre acest subiect.Despre ceea ce nu stiu,prefer sa fiu rezervat sau sa evit sa vorbesc.Cel mai bine ne-ar lamuri cum este acest dar cei care sustin ca il au.Noi ceilalti nu putem decat sa presupunem sau sa avem conceptii personale fata de aceste lucruri.
1. Nu am auzit asa ceva, deci nici eu nu ma pot pronunta, dar daca ar fi asa cum spui...inseamna ca ar trebui sa fie ceva la ordinea zilei asa cum se intampla in randul pastorilor de alte confesiuni...ceea ce nu se poate spune.

2. Da, evident, unele secte au aparut exact in baza unor minciuni si a unor discipoli ciudati, dar care au reusit sa atraga adepti, si acest lucru pe diferite considerente( dintre care si materiale bineinteles)...iar vorbirea in limbi ar putea fi o strategie pentru a crea in randul adeptilor diferite confirmari ale faptului ca secta lor e autentica si Dumnezeu e de acord cu ea... Practic e doar o interpretare a unor pastori, care foarte posibil i-au copiat pe altii si au preluat acest " dar" pentru a parea mai deosebiti/ speciali/ mai demni de " urmat .