View Single Post
Vechi 20.11.2009, 18:09:24
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
E prea mult spus "unii s-au mai deșteptat și evită să o pomenească". În dialogurile dintre ei se raportează în permanență la scrierile celei care le-a fondat secta. În dialogul cu ortodocsii (adică cu eventualii prozeliți), ei evită să o pomenească pentru a da impresia că se raportează numai și numai la Biblie.
Iar această raportare "numai și numai la Scriptură" cum spun ei vine întotdeauna în spiritul și în urmarea orbească a învățăturilor și punctelor doctrinare pe care le-a fondat falsa lor proorociță: Ellen White. Adică: iadul nu există ca loc de chin, ci doar ca moarte a doua, sufletul omului moare și el odată cu moartea trupului, sâmbăta e ziua de odihnă, preoția creștină nu există, botezul e valabil doar pentru adulți... și alte aberații ale lor.
Binențeles toate fiind "biblice"!
Pai cum sa creada si sa se respecte Preotia Crestina adevarata, venea in totala contradictie cu rolul ei, nu? Daca s-ar respecta Biserica Ortodoxa, practic toti acesti trepadusi nu si-ar justifica locul, femei epileptice care au viziuni, care raman insarcinate cu Mesia, care prezic a 2 a venire a Mantuitorului si o tot gresesc dar nu stiu cum sa scoata bani din " revelatii si viziuni" publicate...trebuie sa faca si ei ceva pentru a-si mentine statutul de prooroc mincinos in randul credulilor, si cum altfel decat ignorand Biserica Adevarata care le evidentiaza ciudatenia mai mult decat orice altceva

Pai eu stiu sigur sigur ca White este mentorul lor, ei numai asta citesc, astea sunt cartile de baza pe care le primesc in prima faza. Acum or fi aparut si altii...insa white e fondatoarea si ei respecta ce a spus ea, desi aleg sa treaca sub tacere acest lucru...pentru a parea ca discuta de pe "pozitii asemanatoare"

Am vazut ca se lauda chiar ca e foarte cunoscuta si s-au tradus cartile ei in toata lumea, in nu stiu cate limbi...hilar, dar tocmai de asta nu pot pretinde ca nu mai cred in ea...pai cum adica s-a tradus asa de tare si a devenit atat de cunoscuta( in randul lor doar...ca eu nu am auzit de femeia asta in viata mea pana sa aud de la o adventista), dar ei acum cica nu cred in ea pentru ca s-a dovedit ca era crazy si a infiintat aceasta secta printr-un plagiat al metodistei alea Joanna...pai si atunci de ce mai exista secta asta si ce vrea???????

Metodistii erau crazy total, White a prins gust de inavutire si s-a gandit sa aiba ea niste revelatii "controlate"...si uite asa faima, putere, manipulare, cult inventat si adepti prostiti....dar ce legatura are asta cu Dumnezeu, faptul ca s-a folosit de Biblie????...sa fim seriosi!!!!

Last edited by AndruscaCIM; 20.11.2009 at 18:22:49.
Reply With Quote