View Single Post
Vechi 24.02.2007, 07:05:35
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Catalina
Eu nu am incotro , trebuie sa parcurg etapele cerute de lege ,pentru a ajunge la Strasbourg ,la Curtea Europeana pt Drepturile Omului ,pt a mi se face dreptate .
[...]
Dar eu am nevoie financiara pentru a putea parcurge etapele cerute de lege ,pt a ajunge la Strasbourg . Cum as putea sa ma opresc aici ? A ma opri inseamna ca fiul meu sa intre in inchisoare nevinovat si pt acest fapt sunt in stare sa ma umilesc in fata orcui .
Draga Catalina, am avut rabdarea sa citesc in amanunt postarea ta de deschidere a acestui topic, si, iarta-ma ca iti spun asa direct, dar n-am inteles nimic. De unde pana unde fiul tau este condamnat la inchisoare ?!

Acum, cu referire la raspunsul tau vizavi de ajutorul pe care il astepti de la noi: sincer, daca ai fi avut nevoie de bani pentru orice altceva decat pomparea lor in procese cu/fara sorti de izbanda, probabil ca as fi luat in considerare aceasta forma de milostenie, asa cum spune Anca.

Ceea ce cred eu ca ai nevoie de fapt este sa te linistesti, atat tu cat si familia ta, si sa intelegi ca razbunarea/revansa nu te va face mai fericita nici nu va sterge urmele acelei agresiuni. Lasa-i in plata Domnului pe aceia ca fara indoiala va avea El grija sa culeaga ceea ce au semanat.

Dumnezeu sa-ti ajute asa cum stie El mai bine!
Reply With Quote