Ei bine acum m-am convins...esti un smiorcait si plangacios...si daca tot ma faci antisemit atunci am sa devin unul... ce puii mei aveti cu palestinienii...ce v-au facut aia...si pana la urma t-iam mau spus...puna mana si citeste si altceva decat "adevarurile istorice" spuse de masonii semiti care vor sa conduca lumea...puii mei ca m-am saturat de atatia ignoranti care se agata de simplu fapt ca Iaahve i-a trimis sau ca i-a ales...si pana la urma cine imi da mie in scris ca nu ati manipulat vechiul testament dupa bunul plac(nu uita ca pana tarziu incoace vechiul testament s-a transmis "prin telefonul fara fir...si stim noi cum functioneaza ala)...sau ca nu ati pus voi la cale si holocaustul ca pe urma sa aveti motiv sa, sariti de c... un sus de fiecare data cand cineva spune ceva de evrei...i-a mai lasa-ma...noi nu am cerut carne in pustie nerecunoscatori fiind de mana cea cereasca ...si daca ne-am dus pe front cu mamaliga si ceapa in timp ce nemtii mancau ciocolata am facut-o nu pt ca ne-a trimis Antonescu ci pt ca erau romani sub dominatie straina si pt ca am avut intotdeauna simtul gliei stramosesti si nu ne-am plimbat prin lume (ei bine...mai nou mai punem ceva piedici mafiei italienestidar..)asa ca ce imi tot vb tu de nevinovatia poporului evreu sau alte de astea ...pune mana si citeste....si imi mai cer eu iertare de la tine cand oi vedea templul lui Solomon asa cum a fost el in toata splendoarea lui avand Chivotul Legii in el...si inca una ...nu urasc evreii ...ci ii compatimesc si imi pare rau de ei...tot respectul pt cei care muncesc cinstit si sunt oameni de oameni si nu au pretentii absurde in lume...brava lor si ma bucur ca sunt f multi din acestia... ar mai fi multe de zis dar nu ma mai obosesc...acum inchei acest subiect...iti doresc o viata plina de sanatate , bucurie si multe impliniri...
|