Draga sambatare macar acum ai avut sansa sa te pui bine pe langa mine, dar si acum ai dat dovada de o falsa piositate si o nesimtire si lipsa de bun simt.Trebuia sa incepi cu bun-simt topicul asta si sa expui in fiecare subpunct ce invata cultul vostru.Ca tu esti aci la noi, nu noi la tine.Dar si acum de-ai dovedit de o falsa piesonie , o fatarnicie si de o lasitate si frica in a declara realitatea cultului tau.Iarasi cu coada intre picioare ascuns la intuneric.Urite fapte, urita si credinta voastra.
Adventistii ca si ceilalti sectari nu cred in nici o forma de manifestare a pioseniei si a inchinarii, nu cred in Maica Domnului, nu cred in sfintii , nu cred in moaste , nu cred in semnul sfintei cruci s.a.m.d.Adventistii nici macar nu sunt crestinii.Pune-l sa-ti zica ce reprezinta Iisus Hristos pentru ei.Fugi de proorocii astia mincinosi care sunt lupi imbracati in haine de oi, elisabeta.Nu avem nici un trecut comun , noi suntem de la Cincizecime prin Hristos si apostoli, voi sunteti din secolul 19 prin mileritii si profeteasa White.
14. Nu vă înjugați la jug străin cu cei necredincioși, căci ce însoțire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtășire are lumina cu întunericul?
15. Și ce învoire este între Hristos și Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios?
16. Sau ce înțelegere este între templul lui Dumnezeu și idoli? Căci noi suntem templu al Dumnezeului celui viu, precum Dumnezeu a zis că: "Voi locui în ei și voi umbla și voi fi Dumnezeul lor și ei vor fi poporul Meu".
17. De aceea: "Ieșiți din mijlocul lor și vă osebiți, zice Domnul, și de ce este necurat să nu vă atingeți și Eu vă voi primi pe voi.
18. Și voi fi vouă tată, și veți fi Mie fii și fiice", zice Domnul Atotțiitorul.
|