Citat:
În prealabil postat de danaadria
Sunt noua pe site-ul acesta,dar ma faceti sa ies cu astfel de idei.Cum adica e pacat ca se duce la catolici?E pacat sa nu mergi,eventual!Desi Dumnezeu a facut Cerul si Pamantul -biserici sufletelor noastre!Dumnezeu este unul!Iar daca crezi in el ,esti crestin.Cum te numesti?Catolic,ortodox..mai are ,credeti (unii din voi) ca mai are importanta?Voi nu sunteti crestini!Pacatul e al vostru! Iubeste-l pe aproapele tau ca pe tine insuti!Sau or fi tradus gresit stramosii??Era urati-i???
Draga mea din Germania,esti o femeie deosebita!Fii convinsa ca ruga ta va ajunge la Dumnezeu!Iarta-i pe conationalii nostri,ca nu stiu ce zic!
Doamne-ajuta!
|
Draga Dana, bine ai venit, nu te speria, lucrurile nu stau chiar asa de grav. Uite, eu am fost educata romano-catolic si nimeni nu mi-a taiat capul. Fiecare om are un nivel diferit de intelegere; din acest motiv, ii intreaba pe ceilalti. Unii oameni au o constiinta foarte scrupuloasa, altii - ceva mai laxa. Bineinteles ca este un singur Dumnezeu, dar intrebarea ei, poate neinspirat formulata, voia sa clarifice tocmai acest aspect - ce permite si ce nu permite biserica (de exemplu taina spovedaniei si a impartasaniei)