Pai tocmai caci iubindu-i trebuie sa le spunem adevarul.
Protestantii pastreaza fatada ca la Ortodocsi si multi care nu stiu despre ce e vorba pot merge acolo considerand ca e aelasi lucru insa sub fatada e esenta care la unii protestanti poate LIPSI si la altii e transformata in simboluri ale esentei.
Care e esenta? IIsus a venit si dupa jertfa pe cruce ne-a dat Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica si spovedania. Protestantii isi zic tot crestini si pot induce alti oameni in eroare zicand, veniti la noi ca si noi avem preoti si altele adica FATADA. Ce nu zic ei e ca nu dau trupul si sangele Mantuitorului ci simboluri ale trupului si sangelui iar altii nu dau nimic in locul Sfintei Impartasanii. De ce sa risti sa te duci la ei sa iei simboluri sau altii nu dau nimic cand trebuie sa te duci la Ortodocsi sa iei asa cum s-a pastrat de la Apostoli Sfanta Impartasanie. Unii protestanti cred ca IIsus si arhanghelul Mihail sunt aceeasi persoana, sunt 30 000 de grupari protestante. La alti protestanti am citit ca intr-o zi din an se stinge lumina si are loc sex la de-a valma sa-si "uneasca" sangele , ce-o mai fi si aia nu stiu.
Nu se merge la biserici dupa capul fiecaruia ci trebuie intrebat preotul ortodox. Dana se ia dupa fatada dar daca ar studia esenta s-ar mai domoli. Stie Dana ca exista un document ce zice ca grupurile protestante , crearea lor prin despartirea de Biserica Catolica sunt opera unui grup ocult de oameni. Poate ca nu.
Last edited by Adrian2009; 21.11.2009 at 02:50:19.
|