View Single Post
Vechi 21.11.2009, 12:01:16
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Lacrimi,ai spus ca "am observat ca cei care nu au acest "dar" sunt priviti oarecum cu mila de ceilalti. Si cred ca din cauza asta, multi se prefac ca ar avea acest "dar"...".Poate ti se pare.De ce sa fie priviti cu mila?Ce,darul vorbirii in limbi este o conditie pentru mantuire?De ce se numeste dar?Pentru ca se obtine prin credinta si prin har,nu pentru meritele acelei persoane.Iar cel care il primeste nu are de ce sa ii priveasca cu mila pe ceilalti din pricina faptului ca ei nu au darul pe care il au ei sau sa se considere mai bun decat ceilalti.
Si iar ai spus:"De ce "vorbirea in limbi" este cea mai esentiala? De ce nu luati serpi in maini, de ce nu beti otrava? Daca credeti cu adevarat, nu veti pati nimic, nu? Doar asa spune Biblia, singura in care va incredeti... De ce?"
Vorbirea in limbi nu este neaparat esentiala.Isus prin ceea ce a spus a vrut sa arate ca nimic nu le va fi cu neputinta daca vor crede si daca este dupa voia Lui Dumnezeu,se vorbea in Marcu despre puterea credintei.Pentru ca se spune:
"Marcu 16:17 Iată semnele care vor însoți pe cei ce vor CREDE: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;
Asta nu inseamna ca vor face doar ceea ce ni se spune in Marcu 16:16-18.Acolo este o enumerare,pentru ca ucenicii sa inteleaga la ce se referea Isus cand vorbea despre semne,o enumerare care poate continua,pentru ca tot Isus spune:
Matei 17:20 "Din pricina puținei voastre credințe", le-a zis Isus. "Adevărat vă spun că, dacă ați avea credință cât un grăunte de muștar, ați zice muntelui acestuia: ,Mută-te de aici colo', și s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputință.

Last edited by Totpeetor; 21.11.2009 at 12:04:37.