View Single Post
Vechi 21.11.2009, 15:16:05
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Tu esti batut in cap.St John of Kronstandt nu ii Ion cu sapa, e un sfant.Penticostalismul si baptismul sunt religii false ca de altfel toate religiile reformiste false.Daca graieste si minciuni si au si practici mincinoase sunt din minciuna nu din Adevar. Nu cumva prin afirmatiile tale il faci pe Hristos coruptibil, si membrele trupului sau mincinoase?Personal eu nu vad har la Biserica Penticostala.Deci prietene atata timp cat aceste biserici au invataturi false mai mult sau mai putin si practici false , nu pot fi temelii si case ale adevarului, ca nici o minciuna nu e din Adevar, si adevarul e doar unul.Si nu are parte adevarul cu minciuna.Iara nu vrei sa intelegi.Eu ce zic nu zic doar asa de complezenta , eu iti zic cu certitudine si cu siguranta,pe fapte nu pe vorbe.Faptele vorbesc.La inceput a fost Biserica si Traditia orala abia apoi au aparut scrierile Noului Testament.Biserica tot timpul a fost una, in aceleasi invataturi si dogme, inca din vremea apostolilor si orice invataturi gresite si erezii erau in afara Bisericii.Eresurile au existat de la inceput,dar nu au dainuit, caci adevarul a biruit de la inceput si a cucerit lumea si Imparatia lui Hristos dainuieste.Multe dintre ereziile sectelor au existat de la inceput in preajma Bisericii si Biserica a avut de-a face cu ele.Nu prea e nimic nou.Atata ca sectele astea acum au rasarit ca ciupercile dupa ploaie.
Reply With Quote