Mirelat ,ceea ce fac eu , nu este rezbunare ci caut sa scot adevarul la suprafata , pt ca astfel unicul meu fiu intra ininchisoare nevinovat . Acum ma intelegi ? Eu nu ma umilesc pentru o viata mai buna ,nu sunt astfel de persoana ,Ma multumesc cu putinul pe care il avem . Ma umilesc pentru fiul meu ,care este un tanar foarte cumninte si nimeni nu are dreptul sa-l priveze de libertate pe nedrept . Citeste povestea familiei mele ,care este putin povestita ,in comparatie cu ceea ce intampinam . Este o poveste de viata adevarate . Eu vreau dreptate si libertatea fiului meu ,iar infractorii vor banii multi . Da , vor bani ca ne-au batut nevinovati pe strada pt a se distra ei . Acest infractor , cu relatii in politie si justitie , vrea bani ,nu noi . A cerut 300 milioane de lei si pensie ,salariul mediu pe economie .Pt ce a cerut atatia bani ? Nu stiu ,ca acel hematon pe care l-a facut in acea seara ,sau poate cine stie cand ,a fost facut in alte imprejurari si nesimtitul l-a pus pe seama loviturii date de fiul meu in aparare . Daca fiul meu l-a lovit asa tare ,cum spune el ,complicii lui la bataia familiei noastre , fratii Geonea si martorii angajati sa minta pt el ,cum a mai fugit el dupa noi , pana la blocul in care locuim ,care este la circa 80 de m de locul incidentului ? Cum a mai avut el puterea ,fiind si beat , sa-l agreseze si pe alt tanar si apoi sa mimeze o criza de epilepsie . Da , a mimat (mai bine zis a jucat teatru) acesta boala o are de mic copil si stie cum se manifesta ,si folosindu-se de aceasta boala ,face pe victima cand intra intr-o belea . Deci , cine este omul rau ? Noi ca vrem dreptate sau ei ca vor bani ? Cati bani iau cei care ii sustin ,nu v-ati gandit si la acest lucru ? In Petrosani , lumea spune ca acest mod de a face rost de bani se practica de mult timp in Romania
.
|