View Single Post
Vechi 21.11.2009, 19:58:31
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 150. “Messia de la București” îi dezavuează pe impostorii de la Pucioasa!!!(II)

150. “Messia de la București” se declară încă odată a fi adevăratul Messia și îi dezavuează pe impostorii de la Pucioasa!!!(urmare)

.................................................. .....................
În finalul dialogului, înainte de a bloca definitiv topicul (o manevră aplicată cu succes în toate celelalte cazuri în care a fost interpelat de necunoscuți)Mihăilă se “semnează” cu o formulă copiată din Biblie, pretinzând că s-a “auto-plagiat” în mod intenționat:
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
.................................................. .....................
Deci, ce constatăm?
Mai întâi, că popa Popaviciu nici n-are habar că – fie și involuntar – el îl legitimează pe Antihrist, atunci când nu-și pune nici măcar problema dacă stă de vorbă cu Însuși Mesia sau cu un cabotin paranoic care se crede reîncarnarea simultană a lui Napoleon, Hitler, Mussolini, Sancho Panza, Jack Spintecătorul și Iisus Hristos. În total, Mihăilă pretinde că a avut cel puțin 40 (patruzeci de reîncarnări !). Împielițatul ăsta se apără bine de îndoielile care planează asupra lui, clamând cu emfază: “Exista un singur Iisus, Messia, care, din fericire pt voi, S-a reincarnat aici, in Romania.” Și acela singur este – nici mai mult nici mai puțin – chiar Întunecimea Sa, Mihăilă-MIH de Ferentari, care S-a întrupat și S-a împielițat ca să aducă lumină orbilor! Bineînțeles că orbii suntem noi, care nu vedem cu inima că dumnealui este Hristosul. Iar pucioșilor nu le lasă nici cea mai mică șansă, ca să-și promoveze și ei un Messia al lor, mai precis o Mihăelă-proorociță.
Mai departe însă, Mihăilă începe să bată câmpii. Făcând pe Atotștiitorul, se hazardează să afirme sus și tare că pucioșii nu vorbesc – “proorocind” – despre regele Mihai I în mesajele lor, ci chiar despre dumnealui, Regele-Spiritual Mihail-Mihăilă-MIH-Dâmbovițeanul. Desigur că în superbia lui, Mihăilă n-a citit mai nimic din scrierile pucioșilor, considerându-le niște falsuri; altminteri n-ar fi declarat un lucru care e mai presus de orice evidență: pucioșii au sperat din toată inima și chiar au făcut manevre disperate să pună în fruntea statului o persoană credulă și docilă, pe care s-o manipuleze apoi în favoarea lor, prin tehnica “mesajelor sosite din cer”.
Mai constatăm, în afară de lădăroșeniile lui ieftine, de invitațiile voalate ca să i se cumpere Cartea autobiografică, și de disprețul suveran față de toate religiile și instituțiile bisericești, un apetit morbid pentru sience-fiction: Noul Ierusalim ceresc (cel despre care vorbește și Biblia că va veni după Judecata finală) a apărut deja pe bolta cerului, și încă din anul 1995! Se pare că, de acolo de sus, el coboară și se tot coboară, așa cum spune și Biblia, dar foarte, foarte, foarte lent, pentru că – deși au trecut de atunci aproape 15 ani, el încă n-a ajuns pe pământ. Deși nu l-a văzut încă nimeni de atunci încoace, nici măcar astronomii, cu cele mai sofisticate lunete și telescoape, Mihăilă pretinde că “este vizibil noaptea, spre Rasarit.” Până una-alta, adică până ce se va lămuri această dilemă (a fi sau a nu fi), Mihăilă anunță un surogat de Noul Ierusalim ceresc, și anume Noul Ierusalim pământesc. Păi la fel zic și pucioșii, dar când e vorba de localizare, nu prea se potrivesc: pucioșii proclamă cetatea Noului Ierusalim pământesc la Pucioasa, acolo unde au ei cartierul general, iar Mihăilă pretinde că Noul Ierusalim pământesc este la București, și, mai exact, este chiar Casa Poporului! (trebuie să ne așteptăm acum că ne va anunța că el este și reîncarnarea lui Nicolae Ceaușescu, cel care a comandat clădirea) Se anunță un serios conflict de interese cu Parlamentul României, care, până una-alta au înhățat cea mai mare parte din această clădire, chiar cu riscul de a-L supăra rău pe Dumnezeu.
În final, Mihăilă îl îmbie pe popa Popaviciu să dea o raită și pe la Seminariile lui Mihăilă, așa... în vizită de curtoazie, adică ca să se cunoască unul pe altul:
“Va invit maine la seminar, sa ne cunoastem! Detalii la telefon: 0763525299.”
S-o fi dus popa la “seminar”, ca să se cunoască unul pe altul ?
S-o fi referit Mihăilă la “cunoașterea” în sens biblic, adică unul pe(ste) altul?
Tot ce-i posibil, dacă această curtoazie reciprocă este doar preludiul satisfacerii unor curiozități biunivoce. Vom trăi și-i vom vedea.