View Single Post
Vechi 22.11.2009, 01:31:30
laialy's Avatar
laialy laialy is offline
Member

Data înregistrării: 03.11.2009
Locație: London,UK
Religia: Alta confesiune
Implicit

Hmm..Traditie1,mergeti pe ideea"cine nu e cu noi,e impotriva noastra"?
*Din ce popor fac parte si ce religie apar..Pai..nu imi apar religia..ci pur si simplu incerc sa o prezint asa cum este ea.
*Cand am folosit cuvantul RATACIT l-am pus in ghilimele..nu ma consider ratacita in nici un fel..ba dimpotriva..si nici nu am nevoie de alte persoane care sa ma forteze sa cred in ce cred ele.
*Cu privire la prezenta mea pe acest forum..a fost din pura intamplare.Am vazut ca se spuneau numai lucruri neadevarate despre islam si am vrut sa clarific cate ceva.Sub nici o forma nu incerc sa fac prozelitism..Nu am sugerat niciodata ca ar trebui sa va convertiti la islam sau ca sunteti"ratacit" asa cum spuneti dumneavoastra.Cu siguranta daca as fi intrat pe forumul acesta si as fi atacat islamul cat se poate de mult..prezenta mea aici ar fi fost mai mult decat laudata.Iar daca vreti sa ne tinem pentru noi convingerile noastre..atunci de ce nu va tineti si dumneavoastra convingerile pt dvs?Dar stiti..e democratie acum..avem voie sa ne exprimam liber...
Dumneavostra refuzati total sa respectati islamul..dar sa vedeti cati crestini traiesc in pace in Syria de exemplu.Am fost acolo acum 1 luna..cand treci pe strada..vezi moschei si biserici unele langa altele..sunt prieteni,comunica intr-un mod civilizat.In Palestina imi povestea prietena mea crestina cum se ajuta crestinii cu musulmanii pe timp de razboi.sunt sigura ca sunt si exceptii..dar totusi se poate.
Prin refuzul dvs de a discuta cu "ereticii" mi-ati aratat cat de tolerant sunteti asa ca no comment.
Oricum..cum va eram datoare cu niste pasaje din Quran si hadith-uri..o sa revin in vreo 5 min sa le postez:)