View Single Post
Vechi 22.11.2009, 13:54:50
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Mi-ai pus o intrebare si iti raspund.Uite cand:
Marcu 16:15 Apoi le-a zis: "Duceți-vă în toată lumea, și propovăduiți Evanghelia la orice făptură.
Marcu 16:16 Cine va crede și se va boteza, va fi mântuit; dar cine nu va crede, va fi osândit.
Marcu 16:17 Iată semnele care vor însoți pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi;
Marcu 16:18 vor lua în mână șerpi; dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma; își vor pune mâinile peste bolnavi, și bolnavii se vor însănătoșa."
Eu nu cred ca Isus si-a luat vorbele inapoi.
Acum daca ai o alta parere ti-o respect.Ai dreptul la pareri,fie si daca sunt diferite de ale mele.
Acum nu mai vreau sa ne contrazicem.Stii cand ne dam seama daca avem "acelasi duh" sau acelasi Dumnezeu?In vremuri de restriste.
Uite iti recomand o carte interesanta scrisa de un fost ateu ajuns pastor lutheran,evreu convertit la crestinism,Richard Wurmbrand.Cartea se numeste "Cu Dumnezeu in subterana."Este o carte care merita citita.Vei vedea acolo cum preoti ortodocsi,catolici,pastori protestanti sau neoprotestanti au suferit impreuna in inchisorile "patriei noastre Romania"pentru credinta in Isus din pricina regimului comunist.
Wurmbrand cu greu poate fi încartiruit în vreo denominațiune.Mi-a placut de acest om,iar cartile sale sunt foarte bune.Iti recomand cu caldura acea carte.

Last edited by Totpeetor; 22.11.2009 at 13:57:06.
Reply With Quote