View Single Post
Vechi 24.02.2007, 16:48:14
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Catalina
Eu stiu ca nu toti gandim la fel si ca fiecare are dreputul ala o gandire proprie ,dar e bine ca inainte sa aruncam cu pietre , sa gandim daca e bine ce facem .
Draga Catalina, imi pare rau ca m-ai inteles gresit. Nu am vrut sa arunc cu pietre, nici in tine si nici in altcineva, ci pur si simplu am spus ce am inteles eu din topicul asta.

Acum, fara legatura directa, stii care e meteahna romanilor care se plang in general de orice nu iese cum vor ei ? in general, se pierd in nimicuri si in amanunte, nu se concentreza si nu particularizeaza discursul functie de auditoriul tinta pe care il au, si se cramponeza de "ceva" care nu e "cum trebuie", in loc sa treaca de acel ceva si sa priveasca inainte, cautand solutii variate si efective in loc de variatiuni pe tema "vai, saracul de mine".

Acum, revenind la topic, ca m-ai facut curioasa : cine a deschis acest proces, cine este acuzatul si care este vina care i se aduce. De asemenea, daca exista o hotarare finala in acest proces si de cine este data. Scuza-ma ca te intreb, dar eu nu am reusit sa aflu asta din cele ce ai scris tu mai sus. Si te mai intreb asta pentru ca se intampla sa am un prieten in Romania, avocat f. bun, care cine stie poate te va putea ajuta.
Reply With Quote