Despre Evolutie :
“Mutațiile apar fie prin erori spontane în timpul reproducerii ADN-ului, fie ulterior, prin efectul agenților fizici sau chimici asupra ADN-ului.”
The Nature of Life, John Postlethwait and Janet Hopson, McGraw-Hill, 1995, pag. 256.
“Unii biologi contemporani, imediat ce observă o mutație, vorbesc despre (macro) evoluție... Această schemă logică este totuși imposibilă:
Mai întâi, pentru că ipoteza principală nu este nici evidentă, nici generală; în al doilea rând, pentru că concluzia nu corespunde datelor. Indiferent de cât de numeroase ar fi, mutațiile nu produc nici un fel de evoluție.”
Pierre Paul Grasse (zoolog, fost titular al Catedrei de Evoluție la Sorbona timp de 30 ani), Evolution of Living Organisms, 1977, pag. 88.
“În toată literatura despre știința vieții pe care am citit-o, nu am găsit niciodată ideea că mutațiile ar avea vreo contribuție în bine...
Toate mutațiile individuale care au fost studiate la nivel molecular s-au dovedit
a reduce informația genetică, nu a o îmbunătăți.”
Lee Spetner (Doctor în Fizică – MIT), Not By Chance, 1997, pag. 131, 138.
“Mutațiile sunt fenomene rare, iar schimbarea simultană chiar și a doi aminoacizi reziduali dintr-o proteină este foarte puțin probabilă…
Cineva ar putea crede că schimbând constant câte un aminoacid odată, în final s-ar putea schimba substanțial întreaga secvență…
Totuși, aceste schimbări minore vor conduce la o situație în care enzima nu-și mai îndeplinește rolul inițial, dar nici nu și-a început noile sarcini. În acest moment se va distruge – împreună cu organismul care o poartă.”
Maxim D. Frank-Kamenetski, Unraveling DNA, 1997, pag. 72.
(Profesor la Brown U. Center for Advanced Biotechnology and Biomedical Engineering)
* De ce ar crea evoluția un mecanism care
împiedică schimbarea?
* ADN-ul dispune de un mecanism care îl protejează în timpul replicării.
“Principiul selecției naturale, acceptat astăzi ca fiind principalul mecanism aflat la baza evoluției din natură, poate explica adaptări cum ar fi gâtul lung al girafelor.”
The Nature of Life, John Postlethwait și Janet Hopson, 1995, pag. 18.
Afirmațiile mărețe necesită dovezi consistente
* Capacitatea de adaptare la mediu
* Supraviețuirea celor mai buni
Poate face selecția naturală ca o specie să devină una nouă?
Selecția naturală lucrează NUMAI cu
informații existente
Variația genetică
Selecția naturală
“Selecția naturală poate
acționa numai asupra acelor proprietăți biologice care există deja; nu poate crea proprietăți pentru a răspunde unor nevoi de adaptare.”
Elmer Noble, doctor în Zoologie, Glenn Nobel, doctor în Biologie, Gerhard Schad, doctor în Biologie, Austin MacInnes, doctor în Biologie, Parasitology: The Biology of Animal Parasites, 1989, pag. 516.
“Îndrăznesc să afirmă că conceptul de bază al selecției naturale, așa cum e el definit de neo-darwinism, este fundamental greșit...”
Neil Broom, How Blind Is the Watchmaker, 2001, pag. 165 (doctor în Chimie și Știința Materialelor)
“În timp ce modelul de selecție naturală al lui Darwin apare frecvent în manualele de biologie, el a fost foarte criticat recent din mai multe motive. Prezintă un defect major atunci când vine vorba de dezvoltarea treptată a sistemelor biologice…
Ariel Roth (doctor în Biologie), In Six Days, 2000, pag. 90
Componentele nu funcționează până când toate interdependențele nu sunt prezente iar sistemul funcționează și îi conferă organismului o anumită valoare pentru supraviețuire.”
Problema este aceea că însuși sistemul selecției naturale pe care-l propunea Darwin tinde să elimine componentele interdependente ale sistemelor complexe pe măsură ce acestea se dezvoltă
http://www.creationism.info.ro/downl...nea-omului.pps
citeste acolo.