View Single Post
Vechi 23.11.2009, 13:07:08
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (I)

În data de 21 septembrie 2009 liderii pucioși au lansat printre supușii lor un “Cuvânt” venit ca din partea lui Hristos și a Maicii Domnului, cu ocazia sărbătorii nașterii ei. Din motive neelucidate, ei au postat însă pe situl lor oficial, pentru marele public (“prostimea”) numai primul sfert al acestui “Cuvânt”. Aceasta era situația și astăzi, 23 noiembrie 2009. Vom publica noi ceea ce liderii pucioși au ascuns până acum, deliberat sau nu. Notele din paranteze aparțin autoarei acestui articol (Anca- Estera) și reprezintă păreri pur personale.

Cuvântul lui Dumnezeu la praznicul nașterii Maicii Domnului
.................................................. .....................
(Notă : Aici ar trebui să fie reprodus primul sfert din “Cuvânt”. Întrucât el a apărut deja pe situl oficial al sectei “Noului Ierusalim”, de aceea el nu va mai fi transcris)
.................................................. .....................
*
Am stat la masă duhovnicească cu tine, poporul Meu, și cu un popor proaspăt venit la izvor și i-am dat de pe masă și Eu, și mama Mea Fecioara, și tu, dar tu trebuie să te deprinzi tot mai aprins să lucrezi facerea Mea în om peste cei ce vin la izvor (Notă : Se dezvăluie intenția liderilor pucioși de a intensifica prozelitismul sectar, prin intermediul supușilor lor), așa cum și tu ai primit când ai venit să fii cu venirea Mea de azi, oștean al ei. Eu dau să miluiesc pe mulți cu darul credinței sfinte ca să scape ei de cursa cea vicleană a robiei sub semnul stăpânitorului acestui veac trecător și să-i fac păsărele ale cerului, (Notă : Liderii pucioși au păsărelele lor, dar se vede treaba că nu le ajunge, mai vor să-și mărească stolul) că vine vremea să se ridice la cer păsărelele, fiule, ca să dau Eu drumul pe pământ albirii și curățirii și facerii celei noi peste el, după cum Scripturile proorocesc, căci omul fără Dumnezeu dă să lungească veacul său și să-Mi întârzie lucrarea Mea cea de facere a cerului celui nou și a pământului celui nou și a Ierusalimului celui Nou. (Notă : Până acum se susținea sus și tare că Ierusalimul cel Nou este deja “făcut” la Pucioasa; acum se zice altceva, cum că facerea lui e întârziată din cauza oamenilor, care-L încurcă pe Dumnezeu în planurile Sale, obligându-L la amânări nesfârșite și nedorite de El) Eu însă am de la Tatăl lucrare peste pământ și pun peste mulți duhul cunoașterii de Dumnezeu, duhul cuvântului Meu de peste tine și dau să lucrez dar de credință sfântă în mulți, căci lumina de pe pământ se stinge și se tot stinge, și numai credința omului care vine să creadă venirea Mea, numai aceea va rămâne lumină pe pământ, și ea va lumina până peste margini și va vedea omul calea spre tine, calea Mea cu tine, și se va agăța de scăparea lui și va lua omul în el credința cea salvatoare, credința care a fost în Noe și în cei din casa lui când Eu, Domnul, am spălat pământul de păcatul pus peste el de la nepăsarea de Dumnezeu a oamenilor din vremea lui Noe. Ce l-a scăpat pe Noe de mânia Mea cu care am spălat pământul așa cum altfel n-am mai putut să-l spăl? O, credința în salvarea cea de la Mine, aceea și numai aceea l-a salvat pe Noe. Putea și el ca toți ceilalți de pe pământ să se îndoiască, dar n-a făcut aceasta Noe, și este scris în Scripturi de la el ca semn al credinței care-l scapă pe om de pedeapsă, că mare este omul care crede în Mine când Eu vin spre el și când el vine spre Mine cu inima lui, cerând el mântuirea lui cea de la Mine, iertarea lui de păcat, înfierea lui Mie prin puterea credinței lui în salvarea lui cea de la Mine, Cel atât de duios după om și pentru om.
O, ce mult ar trebui să poată omul numai pentru Mine când el dă să poată pe pământ! O, ce mare ar fi biruința lui dacă ar ști el să stea lângă Mine cu credință sfântă ca să-i pot Eu face bine la credința lui în Mine și în puterea Mea pentru viața omului! Când am înviat dintre morți, biruitor atât de mare cum am fost atunci, am spus ucenicilor nedumeriți și rușinați de slaba lor credință în Mine, și, stând față în față cu ei biruitor peste moarte, le-am spus: " Datu-Mi-s-a toată puterea în cer și pe pământ. Mergeți și învățați aceasta peste neamuri, iar cel ce va crede în biruința Mea va fi și el biruitor ca Mine și se va mântui de acest neam trecător și va lua peste el numele Meu și va fi fiul Meu". O, aceasta este lucrarea credinței în cei ce iau în ei de la Mine darul credinței sfinte, alifia cea pentru ochii care nu văd, ca să vadă ei apoi. Puterea Mea pentru viața omului este credința lui în această putere a Mea că nu este pe pământ vindecător ca și Mine pentru om, iar Eu prin izvorul Meu de peste voi fac tuturor trezirea, și va fi căutat mult de toți oamenii cuvântul Meu de facere nouă peste om și va iubi omul facerea lui așa cum iubește azi păcatul, căci fiecare vreme îi dă omului să facă ce are ea în ea, iar vremea Mea de slavă văzută pe pământ îi va da omului din ea și el se va deprinde să intre sub harul Meu, și toate prin harul Meu vor fi peste om. Amin.
O, poporul Meu, îi trebuie omului pocăință mare, tată, și lacrimă de dor spre Mine, căci omul este tare păcătos, tare neputincios și slab cu voința. Vremea cea păcătoasă a ajuns la vârful ei și îi tot dă din vârf omului, îi dă cu vârf și îndesat, după cum spune vorba înțeleaptă, iar omului îi trebuie trezire, și asta fac Eu prin glasul Meu de peste tine, și cu care trec hotarul spre om ca să audă el că Eu Mă dau ție cuvânt de facere și să vină spre pocăință omul. În toate vremile de sub cer am strigat prin servii Mei din timp în timp pocăință peste oameni pe pământ, și așa strig și azi, dar azi lucrez cu mult mai părintește, azi trec peste margini cu răbdarea Mea și cu statul Meu în sfat cu omul ca să-l ajut prin multul Meu cuvânt al venirii Mele iarăși de la Tatăl la om, și stau învelit în cuvânt înaintea omului și așa Mă dau lui, și fericit este cel ce primește de la Mine darul sfânt ca să creadă cu el că Eu sunt acest cuvânt, că Eu vin pe calea lui și că nu e altul care vine pe calea aceasta de cuvânt. Eu sunt Cel ce vin și sunt Cel ce sunt și grăiesc deslușit cu omul și tot mai deslușit pentru mintea lui cea vândută, care-i atinge inima ca să-l țină rob vremii care trece, vreme roșie de sângele vărsat de oameni pentru toate poftele trecătoare pe pământ. Grăiesc cu omul după vreme ca să-l ajut să iasă din ea și să intre el în taina și în vremea veacului ce va să fie, veacul Domnului cu omul, să intre încă din trup omul, căci Eu cu omul zidesc veacul cel nou și îl iau lucrător lângă Mine așa cum l-am luat pe Noe după ce i-am dat iubire și credință pentru Mine (Notă : Așadar, ni se spune că Noe n-a avut nici un merit personal, ci a fost programat ca un robot, inoculat cu iubire și cu credință, în tot ce a făcut el bun și pilduitor în toată viața lui. Dacă ar fi așa, predestinarea ar fi procedura specifică prin care Dumnezeu așează toate care urmează să vină pe pământ) ca să lucreze el prin acelea cu Dumnezeu.
O ce fericit aș fi Eu și tot cerul lui Dumnezeu (Notă : Fericirea este așadar un lucru bun și de dorit nu numai pentru ființele cerești, dar și pentru oameni, cărora ele le sunt modele ) dacă omul s-ar deprinde să grăiască și el ca Mine, să grăiască cu Mine și cu omul (Notă : O nouă pledoarie pentru prozelitismul de la Pucioasa ) după cum e graiul Meu în Mine și peste om! Acesta îmi este dorul, să ia omul înțelepciunea Mea (Notă : “Înțelepciunea de la Pucioasa” aduce pentru creștini îndemnuri noi și ciudate, cărora le dă o importanță supradimensionată pentru mântuire. De exemplu, așa cum vom vedea mai încolo, ea ne arată cât de important, esențial chiar, este ca tot creștinul, atunci când se scoală din somn, să se scoale pe partea dreaptă și nu pe stânga; ca să-i meargă bine el va trebui să pășească pragul casei întotdeauna cu piciorul drept, și va trebui să observe scrupulos tot felul de alte asemenea inovații năstrușnice, care mai degrabă seamănă a superstiții ieftine, nicidecum a învățături de credință) și gândul Meu în el, și ar fi omul în lucrare mare peste pământ, și prin cuvânt s-ar face toate, așa cum Eu și cu Tatăl stăteam în sfat la început, și după sfatul Nostru toate se întocmeau, căci așa de mare putere are cuvântul când el se face unul în toți, în cei ce se dau lui Dumnezeu ca să lucreze Lui.