151. Încă un “Cuvânt” ascuns de liderii pucioși (II)
- urmare -
O, poporul Meu, adu-Mi, tată, aminte de făgăduințele Mele (Notă : “Dumnezeul” Pucioasei își recunoaște sincer unele limite: cu memoria stă cam prost) pentru cer nou și pentru pământ nou și ține-ți gândul în ele, tată, ca să se facă ele, căci ele trebuie să se arate cu multul din loc în loc pe pământ, după cum scrie în Scripturi! (Notă : În Scripturi scrie, într-adevăr, că va fi cer nou și pământ nou, dar efectul acestei transformări cosmice va fi necondiționat, simultan și universal. Or, liderii pucioși proclamă un necesar efort de concentrare în gândire a oamenilor “aleși” care alcătuiesc “poporul pucios”, efort care ar aduce cerul cel nou și pământul cel nou din loc în loc și din când în când)
O, ce frumos e locul verde și plin de flori față de locul uscat și sec de viață din pricina sărăciei de pe el! O, omule, nu poți, tată, să culegi roade de pe nici un loc dacă locul nu este lucrat! O, nu se poate de-a gata roade, tată, ci trebuie să lucrezi ca să te bucuri, (Notă : Așadar, nu numai fericirea, ci și bucuria este un lucru bun și de dorit pentru om! Vom vedea însă că nu pentru mult timp) și trebuie să lucrezi Mie ca să te fac Eu bogat apoi în cele ce rămân, fiule. Mi-e milă când te văd cât trudești ca să ai, (Notă : Aici se încurajează, insidios, lenea) și Mi-e milă că trudești la cele ce nu rămân. (Notă : Aici se căinează și se descurajează lucrul omului pentru cele care, până la urmă, se usucă și pier) O, trezește-te la glasul Meu care te cheamă să lucrezi lui Dumnezeu pe pământ și să faci din uscat verde, așa cum Eu lucrez și fac! O, așa cum te bucuri de un pom pe care-l sădești și îl îngrijești (Notă : Aici dimpotrivă, se încurajează lucrul omului pentru cele care, până la urmă, se usucă și pier) ca să crească frumos și să rodească apoi, tot așa să te bucuri să lucrezi și pentru viața Mea în om, tată, și să începi cu viața ta, și apoi s-o împarți pe ea spre folosul multora așa cum o împart Eu pe a Mea, ca să te bucuri apoi, tată, de lucrarea ta, (Notă : Din nou se afirmă că bucuria este un lucru bun și de dorit pentru om! Vom vedea însă că nu pentru mult timp, căci fericirea și bucuria vor fi înlocuite îndată cu idealuri total diferite: cu întristarea și cu durerea) de lucrarea care rămâne înaintea Mea și a ta, fiule.
Am duhul aprins ca să învăț omul în ziua aceasta, căci M-a aprins de iubire iubirea celor ce au venit azi la izvorul Meu de cuvânt, (Notă : Pucioșii încă mai atrag prozeliți la Pucioasa, pe care-i încântă cu balivernele lor. Ca să-i șocheze cu “minunea” că Însuși Dumnezeu le vorbește, liderii pucioși le recită, special pentru ei, câte un fragment de “cuvânt din cer”) iubire aprinsă în ei, și cu care ei știu să-și hrănească credința cea plină de dor.(Notă : În “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din 19 august 2009 se afirma cu totul altceva, și anume că nu iubirea hrănește credința, ci credința hrănește iubirea, căreia îi este rădăcină:“O, fiilor, credința este dragostea din om, căci ea este rădăcina din care răsare mai întâi nădejdea și apoi fructul acestora, dragostea.” Aceasta este o nouă verigă în lanțul inconsecvențelor doctrinare pucioșești)
Mi-a fost drag duhul lor cel plin de fior de dor și cuvântul lor ca focul aprins înaintea Mea și a ta, iar tu ai simțit alin durerilor de peste tine (Notă : Deci durerile sunt ceva rău, iar alinul lor este binevenit) poporul Meu de la izvor. I-ai învățat pe ei bucuria durerii, tată (Notă : Deci, durerile sunt ceva bun, care aduce bucurie) căci bucuria ta e durerea, fiule durut (Notă : Se proclamă aici o filosofie nouă, tipic pucioșească: “durerea este bucurie și bucuria este durere”) Fie ca durerea ta să nască fii mulți, ca rod al lucrării Mele cu tine, ca să-ți aduc Eu bucurie pentru rodul tău înaintea Mea. (Notă : Aici se proferează un blestem, drapat într-o aparență de binecuvântare: Cu cât se vor înmulți fii durerii, adică prozeliții sectei de la Pucioasa, și cu cât vor fi ei mai îndurerați și mai disperați, cu atât va crește bucuria malefică a liderilor lor pentru roadele învățăturii lor, care proclamă suferința ca pe o virtute) O, în dureri vom naște fii mulți, fiule poporul Meu, căci durerile au fost cele mai ziditoare în toate vremile în cei ce au lucrat în via Mea plângând pe cale și suferind dinspre miazănoapte, dinspre muntele necredinței de pe pământ, munte sub care zac atâtea suflete, atâția oameni fără de lumină, fără de credință pe pământ.(Notă : Adevăratul Hristos promite însă la Apocalipsa 7,17 și 21,4 cu totul alteva celor care-L ascultă și-L urmează pe El: ștergerea suferințelor și a lacrimilor de pe tot pământul: “Căci Mielul, Cel ce stă în mijlocul tronului, îi va paște pe ei și-i va duce la izvoarele apelor vieții și Dumnezeu va șterge orice lacrimă din ochii lor.[...] Și va șterge orice lacrimă din ochii lor și moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.” Diferența de mesaj dintre Adevăratul Hristos pe care-L anunță Biblia și Hristosul mincinos pe care-l construiesc, din cuvinte meșteșugite, liderii antihriști de la Pucioasa este evidentă).
|