Citat:
În prealabil postat de metanoia2
Nu stiu daca si ei au obiceiul acesta, dar daca exista oameni care stiu in avans ca ceva se va intampla, este clar ca exista si un plan ca acel ceva sa se intample care tine de cel care dezvaluie evenimentele viitoare, sau lucrul acesta planificat a fost adus la cunostinta mai multor oameni care sunt dispusi sa loveasca si ei, pentru ca rasunetul evenimentului sa fie urmarit si amplificat. Nu spun ca au fost implicati direct ci doar ca au avut surse care le-au adus la cunostinta acest lucru.
|
Dar nici nu poti sti ca nu s-au implicat, sau s-au implicat dar intr-o mica masura, ori deloc...nu poti sti niciodata!!
Exista profetii veeechi conforma carora se va lovi in Biserica..si numai si prin prisma acestui lucru se pot fabrica usor " profetii" din partea oricui.
De exemplu eu acum as putea foarte simplu sa deduc ca vor mai aparea tot felul de lucruri negative care vor lovi in Biserica noastra, numai ca nu am niciun interes sa profetesc, se poate cheama deductie......
La sectari, totul inseamna " profetie, revelatie, proorocie" cand de fapt pot citi diferite lucruri si apoi sa si le insuseasca...de altfel ei se bazeaza pe aceste profetii, iar daca ar inceta, unii s-ar putea sa se pliciteasca sau sa se trezeasca la realitate