Subiect: disperata
View Single Post
Vechi 23.11.2009, 16:14:45
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Eu atata am de spus, abstinenta in vederea ne aducerii pe lume a copiilor este tot pacat, deci ceva calculat, adica e tot ceva calculat si impotriva procrearii, nu se poate face pentru Dumnezeu, nu se retrage nimeni la manastire dar se face pentru a nu avea mai multi copii decat si-au PROPUS, ajung 4-5...dar asta nu poate inseamna decat ca toti cei casatoriti ar trebui sa faca copii in fiecare an, deci nu inteleg de pe ce pozitie vorbesc totusi unele femei?

Ori te casatoresti pentru a avea copii, daca asta e ideea de baza, pentru ca asta reiese...ori pentru a fi abstinent si a nu avea mai multi decat ti-ai propus ...eu chiar nu inteleg de ce unii nu isi vad greseala imensa, sfaturile si acuzele deplasate pe care le dau????

O femeie crestina aduce pe lume numai 5 copii....aaaaaaaaaaa pai stai ca mie mi se pare ceva necurat, unei crestine e corect sa i se faca frica, sau sa nu mai vrea pana la 14, nu pot avea grija de toti cati le-ar da Dumnezeu, nu e timpul potrivit, sau care e motivul ala virtuos al abstientei si impotrivirii voii lui Dumnezeu atunci???

Sa inteleg ca cele care au 4 copii...au pus punct vietii intime din momentul nasterii???? Sau cele care au aflat ca nu pot avea copii, au incheiat capitolul viata intima??? Oricum ar fi, ceva e necurat la mijloc.....
Reply With Quote