View Single Post
Vechi 23.11.2009, 16:41:44
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Infatuarea aceasta ....
Eu chiar nu inteleg de ce nu intelegi si nu poti accepta siguranta celor care afirma ca stiu Adevarul!!????

Cum adica, eu cand m-am prezentat la examene, sigura pe lucrurile pe care le stiam...si luam 10, eram infatuata??? Explica-mi te rog de ce te deranjeaza atat de mult siguranta celor care sunt siguri de ceea ce stiu....si o interpretezi ca infatuare???? Cand ma prezentam la un examen fara sa fi fost prea sigura pe cele stiute, eram nesigura...asa cum sunteti si voi in legatura cu denominatiunea voastra...

Adica tu chiar nu poti afirma ca voi sunteti Biserica cea Adevarata??? Pai cum adica, dar vi s-a " revelat" Adevarul....sa fi fost altceva, asta te framanta de nu poti afirma cu siguranta ca e Biserica cea Adevarata???

P.S. Si nu imi mai cauta tu greselile, ca te iau acusica la puricat de nu te vezi!!!!! Acum probabil mai interpretezi un verset ceva, te plictisesti nu??? Daca mai aud de vreo noua secta am sa stiu ca esti tu...si ti s-a revelat " Adevarul" pe care nu il poti numi nici macar Adevar, dar crezi in el cu sfintenie, in virtutea Traditiei prostesti de doar 1 saptamana...=))

Last edited by AndruscaCIM; 23.11.2009 at 16:51:40.