Citat:
Īn prealabil postat de sophia
@Mirela - sunteti casatoriti si totusi nu are voie sa slujeasca? Si atunci ce face? Din ce traiti?
Inteleg ca problemele voastre nu sunt din cauza profesiei lui (lipsa de timp, post, lipsa de acasa etc.).
In orice caz grea cruce este preotia, in sensul ca este mai dur ca la mireni, trebuie sa alegi.
Si daca vinovata este sotia, tot singur trebuie sa ramana preotul si asta nu mi se pare corect, sa plateasca el pentru toate.
Fiindca pana la urma el ramane si singur, si fara copii, si cu probleme cu slujitul (daca mai are voie sau nu), si cu suferinta in suflet, iar fosta preoteasa se re-castoreste bine mersi, are si serviciul ei si copiii.
|
Buna Sophia,
Eu traiesc singura, nu ma mai vrea sotul pt ca sunt bolnava de trei ani de cancer, fac citostatice tot de atunci, bani nu mi-a dat niciodata.dar am continuat sa raman in numele lui.......pt ca imi iubesc sotul chiar daca el ma bate, nu vine pe la mine decat o data pe luna,.......ce sa fac traiesc din pensia bunicilor.....lupt pt viata.
Duhovnicul mi-a spus de n ori sa divortez pt ca voi plati cu viata......insa......Cat despre recasatorie nu au voie sa se recasatoreasca nici unul nici celalat.