Subiect: Botezul in BOR
View Single Post
Vechi 23.11.2009, 18:39:48
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Mie mi se pare ca citatul asta s-ar putea aplica mai bine voua. Eu cred ca cei pe stil vechi sunt cei care s-au inselat din cauza unor lucruri ce nu sunt dogme (calendarul), si s-au indepartat de Trupul Bisericii lui Hristos, s-au rupt de comuniunea cu celelalte Biserici, si nici macar intre ei nu mai au comuniune.

Vezi ca si Sf. Iosif Isihastul (Pestereanul) s-a dezis de miscarea zelotista care nega harul in Bisericile pe Stil Nou.

Bogdan.
Noi am adus schisma in Sfanta Ortodoxie? Noi ne-am rupt de Sfanta Traditie adaugand inovatii si participand activ la distrugerea Trupului lui Hristos prin erezia ereziilor, ecumenismul?

Noi am pastrat intacta Sfanta Traditie! Dar voi vedeti asta ca un zel, un moft fara dragoste! Dar dragostea fara adevar nu e dragoste!

Uiti de minunea din Atena cand s'a aratat Sfanta Cruce pe cer. Uiti de minunea din Finlanda, la manastirea Varlaam cand s'a aratat Maica Domnului si a zis calugarului (nu'mi aduc aminte numele) sa tina Predania Sfintilor Parinti daca vrea sa se mantuiasca si sa nu asculte de lucrarile "desteptilor". Uiti de Sfantul Serafim Sobolev, care s'a impotrivit calendarului gregorian. Uiti de Sfantul Ierarh Glicherie. Uiti de marele Sfantul Kuksa din Odessa care a numit calendarul gregorian, calendarul antihristului.

Uite aici, alta parere a unui monah catalogat "rebel" de ortodoxia oficiala:

http://traditiaortodoxa.wordpress.co...-la-esfigmenu/

Si citeste ce zice si Danion Vasile:

http://www.danionvasile.ro/blog/2009...ui-bisericesc/

Duhul Sfant mai lucreaza in BOR numai din Mila Dumnezeiasca, pentru acei oameni smeriti care nu cunosc minciuna.

Dar noi? Dar tu? Ce o sa raspunzi in fata Judecatorului Atotputernic?

C'ai facut ascultare? Ascultare de cine? De niste ierarhi eretici?

Last edited by Antoni0; 23.11.2009 at 18:50:28.