Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus
M-am referit la "zâmbiliciul" utilizat.
Polemica se poate duce și în mod constructiv nu cu atacuri la persoană, ci discutând concepte, principii și dogme...
|
nu cred ca pana acum nu ai inteles ca esti pe un forum crestin ortodox, care nu are nici o legatura cu cel adventist. si aici nu ai sa ajungi la nici o concluzie cu privire la concepte, principii si dogme. e ca si cum vedem amandoi acelasi obiect, numai ca eu spun ca a lemn si tu metal. niciodata nu vom fi de acord si fiecare va incerca sa-i demonstreze celuilalt ca are dreptate. deci, in concluzie: o polemica inutila.

venirea ta pe acest forum este de a ne deschide ochii cu orice pret si de a ne aduce pe calea cea dreapta? detii adevarul absolut si nu poti dormi noaptea daca nu ni-l spui? eu nu am probleme din astea de a intra pe site-uri adventiste si de a incerca de ai aduce catre adevarata credinta. (please, sa nu-mi dai vreun verset sau sa-mi spui cat de mica si nevrednica sunt sa pot ridica macar privirea catre adventisti

). fi fericit ca ai gasit "calea", impartaseste-o celor care te aud, iar cei care au urechile inchise, lasa-i sa-i lumineze Dumnezeu.

sa nu o iei ca un atac la persoana, eu cel putin asta vad ca vii aici pentru polemica. cred ca suntem mai "vii" decat fratii tai si mai simpatici de nu te desparti de noi