View Single Post
Vechi 24.11.2009, 13:43:28
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Asa cum am mai afirmat si in alte locuri, am fost botezata ortodox, educata romano-catolic si sunt casatorita in biserica ortodoxa.

Nu sunt in masura sa emit judecati de nici un fel referitor la o posibila unire. Nu stiu care este stadiul discutiilor intre cele doua biserici. Nici daca s-a facut sau nu un progres.

Un lucru insa stiu - parintii mei (Dumnezeu sa-i ierte) m-au educat in dragostea fata de Dumnezeu si fata de aproapele. Din pacate, din vina mea si doar din vina mea, nu traiesc la inaltimea invataturii pe care mi-au dat-o.
De la preotul copilariei mele (catolic, Dumnezeu sa-l ierte) am invatat delicatetea fata de semeni, nu din vorbe doar, ci din exemplul lui personal, am invatat importanta inegalabila a sacrificiului Mantuitorului nostru. Tot de la acest preot am invatat s-o iubesc, de fapt s-o ador pe Preacurata Fecioara Maria. Din viata Sfantului Anton de Padova si a Sfantului Francisc am invatat ca saracii sunt dragi Domnului si ca trebuie tratati cu foarte mare consideratie. Datorita acestei educatii sunt acum ceea ce sunt!!!
Reply With Quote