View Single Post
Vechi 24.11.2009, 15:23:16
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Danut 7 Isus alege oameni azi cum a facut-o si cand a fost pe pamant.Iar oamenii alesi de El primesc autoritate.Autoritatea este de la Dumnezeu,nu o da apostolii,Isus a dat-o prin apostoli.Si pastorii inainte de a face aceste lucruri sunt "randuiti" de altii in slujire,dar asta nu inseamna ca autoritatea au primit-o de la un om ci de la Insusi Dumnezeu.
Tu mi-ai cerut versete ti-am mai adus,nu cred ca mai are rost sa mai umplu forumul degeaba,oricum vei sustine iar ceea ce ai sutinut pana acum.
Andrei25 stai linistit,nu ma intereseaza sa atac ortodoxia.Daca asta credeti e parerea voastra,dar nu ma astept sa faceti si voi ca mine,adica sa nu atacati si voi pe cei de alta religie ca si voi.Important este ceea ce fac eu si incerc sa fiu obiectiv si corect,nu stiu in ce masura reusesc,dar incerc.Tu insusi spui ca "stii ca Dumnezeu ii iubeste pe toti oamenii",de ce sa nu facem si noi la fel?De ce sa ii consideram pe ceilalti care sunt diferiti de noi a fi "neoameni" ca sa ma exprim mai putin acid decat tine?O discutie nu iti poate face rau,atata timp cat discuti calm cu cei din jur,fie si daca discuti cu cineva care nu crede ceea ce crezi tu.Asa ii poti intelegi pe ceilalti mai usor si ii afli punctele sale de vedere.In ceea ce ma priveste pentru mine aceasta discutie ramane una placuta.
Reply With Quote