Cam despre tot ce ai adus tu in aceste ultime postari,am mai discutat pana acum si am adus contraargumente la ele(si la pilda bogatului nemilostiv,si la presupusa inviere a lui Moise si la ideea ca Arhanghelul Mihail ar fi Isus,mai la toate aspectele aduse de tine acum in discutie).Nu mai trebuie sa plictisesc si sa umplu forumul cu ele.Cert este ca in postarile tale sunt mai putine argumente contra.Se observa bine ca este o interpretare proprie asupra scripturii si nimic mai mult,interpretare care dupa cum am mai aratat poate fi combatuta.Tu ai argumentele pro,eu ti-am adus argumente contra,cine spune ca este obiectiv trebuie sa meditezi asupra lor si sa traga o concluzie obiectiva si conforma bibliei.
In ceea ce priveste discutia despre suflet,tu insusi ai spus ca termenul original este:"nephesh".Pentru duh in biblie se foloseste cuvantul evreiesc "ruach".Asta trebuie sa iti dea de gandit.Pana la urma in acel verset biblic,tocmai despre natura dihotomica sau trihotomica se vorbeste,pe care voi insa le negati.
|