Fiul meu era la intalnire cu prietena sa si cu un prieten ,statea de vorba , la o distanta de 80 m de blocul in care locuim . La un moment dat de ei s-au apropiat trei tineri ,beti ,persoane foarte violente cu multe infractiuni la activ . Acestia s-au apropiat de grupul lor si s-au facut ca-l loveste pe fiul meu . Acesta s-a ferit ,fapt pt care acestia s-au deranjat zicand :' Ia uite ma si la asta ,are reflexe !'Si pe rand au sarit pe el si au inceput sa-l lovesca cu pumnii ,trantindu-l la pamant si apoi incepu sa -l loveasca si cu picioarele . Andrei ,fiul meu vazand ca nimeni nu-l ajuta il ruga pe prietenul lui sa ne anunte . Noi am intrat in panica si de frica sa nu fim si noi batuti am luat cu noi o bata ,pt a ne apara . Politia a fost anuntata .Fiul meu scapa de cei trei si venea spre casa ,plin de sange ,cu hainele rupte , era in stare de soc . I-au fracturat nasul ,i-au provocat nenumarate escoriatii ,echimoze , plagi muscate ,la nivelul buzelor si dinti mobili .L-am luat cu noi si ne-am indreptat spre politie , Infractorii ne-au vazut si ne-au atacat si pe noi ,fara sa le facem nimic , au venit la noi ,(noi nici nu-i cunostem ) si Argeseanu i-a zis sotului meu :' Ce ma ai bata ? Te bat si pe tine si pe fitu cu bata cu tot ' si imediat il lovi cu pumnii in fata . Bata i-a fost smulsa din mana ,de unul din complici sai ,Geonea Robert . Am vrut sa plecam acasa ca politia nu venise pana in acel moment ,cand deodata se auzi niste injuraturi si amenintari . Eu mi-am intors privirea si l-am vazut pe Argeseanu cu bata in mana ,pregatit sa loveasca pe fiul meu . Eu , cu pretul vieti mele, m-am inerpus intre ei , cu mainile ridicate ,plangand il rugam sa nu imi omoare fiul . Acest infractor incepu sa ma loveasca cu bata ,in cap ,maini si peste picioare ,lovituri care mi-au distrus sanatatea de atunci .Fiul si sotul nu au putut interveni deoarece erau imobilizati . Unul dinte infractori ii lua bata lui Argeseanu zicandu-i "las-o ma ca o omori ' Acestuia i-a lua t-o alt tanar si i-o dadu fiul meu . Sotul meu scapa de cei ce il imobilizase si-l apuca pe Argeseanu de haine ,certandu-l ,cum de a indraznit sa loveasca o femeie si in aceste imprejurari au cazut pe ciment , cu Argeseanu peste el . Eu am cerut unui barbat sa-l ajute pe sotul meu . Argeseanu fu tras de pe sotul meu si acesta se indrepta spre Andrei ,care era la circa 6 m de locul in care era cazut sotul meu . El , plin de sange ,care nu se mai oprea ,in starea acea de soc in care se afla ,se uita dupa noi . Cineva i-a strigat :' Andrei vezi ca vine Kioma ""(porecla infractorului Argeseanu ) Andrei se rasuci si lovi , in aparare , inspre el, o singura data cu bata ,dupa care fugi . Acesta nu a cazut ,ci a fugit dupa el pana la blocul in care locuim ,vrand sa-l bata din nou . Toate aceste fapte au fost spuse de toti martorii nostri in toate fazele de urmarire penala ,dar in declaratiile lor apare alte minuni . Politisti ,procurorul care a anchetat cazul au masluit probele ,deoarece socrul infractorului Argeseanu ,are relatii in Politie si in Parchetul Petrosani . Un comandant de politie si un prim procuror . Si Procururul care a anchetat cazul a intocmit un rechizitoriu ,care nu are la baza adevarul si nici macar minciunile infractorilor sau ale martorilor lor . Acestsaa ne-a incalcat nenumarate drepturi prevazute in Codul de procedura penala . Si in instanta judecatorul a continuat sa faca acelasi fapte ilegale ca si politisti si procurorul , iar sentinta a dat-o copiind cuvant cu cuvant ,dupa Rechizitotriul masluit . Si pe o mare minciuna , fiul meu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare . Avocatii pe care i-am avut ne-au tradat si nu au luat nici o atitudine fata de ilegalitatile care ni se faceau si la care erau partasi . Si la Alba , avocatii ne-au facut la fel ,poate ai citit comentariul pe care ziceai ca nu l-ai inteles . Deci vezi ce ni s-a intamplat Mirela ? Este un fapt grav sau nu ? Era sa fim omorati pe strada toti si cand colo in loc de victima fiul meu a ajuns criminal . De ce ? Ca procurorul corupt a mintit , ca Argeseanu era peste sotul meu si fiul meu l-a lovit miseleste pe la spate ,adica in imposibilitate de a se apara ,fapt care nu este adevarat .Vezi cu cine ma lupt ? Dupa spusele unor martorii (am probe , inregistrari )Spun ca acest infractor dupa terminarea scandalului cu noi a avut alt conflic cu acel tanar care i-a dat bata fiului meu ,cazand pe jos cu capul de ciment si dupa aceea acesta a mimat o criza de epilepsie ,boala care o are de mic copil ,fapt spus si de infractorul Argeseanu in instanta de fond , facand pe victima , pt a scapa de necazuri . Ei ce spui Mirela de ceea ce fac infractorii si cei care ii sustin ?
|