View Single Post
Vechi 25.11.2009, 11:03:35
preamultadezbinare preamultadezbinare is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2009
Implicit

[quote=Totpeetor;184737]Cam despre tot ce ai adus tu in aceste ultime postari,am mai discutat pana acum si am adus contraargumente la ele(si la pilda bogatului nemilostiv,si la PRESUPUSA inviere a lui Moise

scuze pt. postarea precedenta,am postat din greseala doar pasajul caruia voiam sa-i raspund.Ideea e ca Moise chiar a inviat,episodul schimbarii la fata o arata clar.Acolo erau Moise si Ilie,care fusesera deja inviati,ca doar meritau cu prisosinta,nu erau SUFLETELE lor.In general,si mie mi se pare ca sunt mai multe pasajele din Biblie care sugereaza ca dupa moarte nu mai e nimic(pana la inviere),decat cele care s-ar putea referi la o eventuala"viata"dupa moarte.
Omul si animalele sunt facuti din aceeasi materie organica,doar ca la om e altfel structurata.Si omul si animalele au viata.Cand mor,n-o mai au.Creierul uman functioneaza pe aceleasi principii ca si creierul animal.In momentul in care acesta moare,viata inceteaza.
In momentul in care creierul incepe sa se degradeze,datorita bolilor batranetii(Alzheimer,de exemplu),unde mai e "sufletul",cand persoana respectiva e"in mintea copiilor",cum se spune?