View Single Post
Vechi 25.11.2009, 11:59:46
ioanaz's Avatar
ioanaz ioanaz is offline
Member

Data înregistrării: 18.06.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
...copilul a adormit, nu mai scanceste, doarme...ce mici ii sunt manutele...in acestea vor fi batute cu salbaticie mai tarziu cuie groase, de fier...
la o aruncatura de bat, se aud glasuri de oameni veseli, zgomot de pahare, rasete...in casa de oaspeti nu mai era loc si pentru ei...si nimeni nu stie Cine s-a nascut in aceasta noapte...
si mai departe, pe un camp, in afara cetatii, niste pastori stau de paza in jurul turmei lor
...si dintr-o data, vad ingeri care dau slava lui Dumnezeu si canta Osana...vestind Nasterea Domnului...dar aceasta minunata vedenie nu este si in grajdul mic si saracacios...acolo s-a petrecut minunea in tacere...in taina...nici Preasfanta Fecioara, nici Sfantul Iosif nu au parte de stralucirea Cerului, ci doar de palpairile unui opait...pentru restul lumii, insa, acesta este Inceputul..."
Am citit acest mesaj si mi-au dat lacrimile si mie! Este intr-adevar un mod de a vedea lucrurile foarte impresionant si natural! De multe ori ascult colinde si mintea mea se transpune in acea perioada si incerc si eu cu ochii mintii mele inguste sa-mi imaginez acea Sfanta noapte. Cam acelasi peisaj se creioneaza si in mintea mea, poate cu mai putine detalii.
Reply With Quote