25.11.2009, 11:59:46
|
 |
Member
|
|
Data înregistrării: 18.06.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de elizabeta
...copilul a adormit, nu mai scanceste, doarme...ce mici ii sunt manutele...in acestea vor fi batute cu salbaticie mai tarziu cuie groase, de fier...
la o aruncatura de bat, se aud glasuri de oameni veseli, zgomot de pahare, rasete...in casa de oaspeti nu mai era loc si pentru ei...si nimeni nu stie Cine s-a nascut in aceasta noapte...
si mai departe, pe un camp, in afara cetatii, niste pastori stau de paza in jurul turmei lor
...si dintr-o data, vad ingeri care dau slava lui Dumnezeu si canta Osana...vestind Nasterea Domnului...dar aceasta minunata vedenie nu este si in grajdul mic si saracacios...acolo s-a petrecut minunea in tacere...in taina...nici Preasfanta Fecioara, nici Sfantul Iosif nu au parte de stralucirea Cerului, ci doar de palpairile unui opait...pentru restul lumii, insa, acesta este Inceputul..."
|
Am citit acest mesaj si mi-au dat lacrimile si mie! Este intr-adevar un mod de a vedea lucrurile foarte impresionant si natural! De multe ori ascult colinde si mintea mea se transpune in acea perioada si incerc si eu cu ochii mintii mele inguste sa-mi imaginez acea Sfanta noapte. Cam acelasi peisaj se creioneaza si in mintea mea, poate cu mai putine detalii.
|