Slava Domnului astazi nu mai sunt trist. Parintele astazi a dat citire mesajului Sfantului Sinod in care se rugau credinciosii sa-si aduca fiecare ajutorul pt. sprijinirea celor in nevoi. Eu cred ca atata timp cat vom sti sa fim solidari, nu doar in momentele de criza, vom putea sa dainuim ca popor. Acum avem prea multe griji, insa Slava Domnului, avem si ajutor. Suntem fericiti ca ne-am nascut si traim intr-o tara ortodoxa. Putem impreuna sa ne ridicam deasupra vremurilor si sa invingem necazul. Si astfel cautand in noi resurse si cautandu-l pe Dumnezeu, dandu-i Slava in fiece clipa, macar cand suntem in casa Sa, putem trece cu bine peste tot ce este murdar. Avem ocazia sa ne aratam disponibilitatea pentru a-i ajuta pe ceilalti, avem puterea de a ne sprijinii si de a fi uniti. Trebuie ca incet, incet sa invatam sa-L urmam pe Dumnezeu, sa-L ascultam si sa-I implinim Voia. Astfel vom invata sa ne crestem copiii bine si sa ne facem un viitor frumos. Responsabilitatea este a tuturor, noi suntem poporul roman,avem destinul nostru in aceasta lume, trebuie sa vrem sa ascultam de Dumnezeu si sa ne urmam destinul. Doamne ajuta!:rolleyes:
|