View Single Post
Vechi 25.11.2009, 23:51:06
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

Topcat faptul ca exista atatea dovezi,ca folclorul tuturor continentelor vorbeste despre animale care "seamana" cu dinozaurii,trebuie sa iti puna intrebari serioase.
Tu spui ca este vorba despre imaginatia umana,ti-am adus chiar imagini concrete si ai vazut tu insuti ca "prea pareau" acele animale din desene a fi dinozauri.Acum spui ca au gasit fosile.Tot ce e fals.Descoperirea acestor fosile este de data recenta,noi insa vorbim aici despre antichitate.Si chiar daca gaseau niste oase,nu cred ca oamenii de atunci si-ar fi pus mintea prea mult la aceste lucruri ca acum,mai ales "sa reconstruiasca" cum fac mai cu seama evolutionistii de astazi.Pe ei ii intereseau mai degraba "ziua de maine" decat astfel de preocupari "stiintifice".
S-au descoperit lucruri de-a dreptul "terifiante" pentru evolutionisti:).Nu de putine ori iasa la iveala lucruri care da cu totul peste cap invataturile evolutioniste.Despre "artefactul londonez" vad ca nu mi-ai adus nici o explicatie.Stiu prea bine ca pur si simplu nu ai explicatii daca privesti din perspectiva evolutionista.
Dumnezeu nu este limitat deloc.Putea sa faca si "furtuni cosmice",dar Dumnezeu nu a vrut sa distruga pamantul ci pe cei care il locuiau din pricina rautatii lor.Sa stii ca biblia vorbeste despre o apocalipsa,care va distruge pamantul si corpurile ceresti,daca ai fost curios sa citesti.Deci Dumnezeu nu a facut aceste lucruri pentru ca este "limitat".
De ce sa se "mai intample minunea cu despartitul apelor"?Dumnezeu tot ce face,face cu un scop.Irod,spune biblia,la care a fost trimis Isus dupa ce a fost tradat,nadajduia sa vada o minune desavarsita de Isus,dar spre surprinderea sa nu a avut parte de minuni.Dintotdeauna minunile s-au facut cu un scop,iar acela nu este "spectacolul".
In ceea ce priveste varsta universului,ea este imposibil de estimat,intrucat universul nu poate fi cercetat in intregime.Ce spui tu aici sunt pareri personale,stiinta stie ca un asemenea demers este "sisific",nu stiintific.

Last edited by Totpeetor; 25.11.2009 at 23:54:14.