[quote=geo.nektarios;185083]
Si citind pe Sf.Ioan Hrisostom am aflat raspunsul: pestera este INIMA noastra a fiecaruia! Inima inghetata de patimi si pacate, este pestera rautatilor inghetate! Iar El a venit si S-a smerit si S-a salasluit in pestera inimii noastre ca sa o incalzeasca si sa ne umlple de caldura DRAGOSTEI Sale.te MOARTEA!!! De aceea a venit El...
Mare dreptate are Sf. Ioan Hrisostom prin aceste cuvinte intelepte si mare dreptate ai si tu preluandu-le de la el. Citindu-le mi-am dat seama ca asa s-a intamplat anul trecut pentru mine exact in 24 decembrie 2008, ajunul Craciunului. Si spun asta pentru ca am patit un necaz foarte mare in familie, despre care nu dau detalii si care ne-a adus multa suferinta. Si totusi acest necaz m-a facut sa constientizez cate greseli am facut in viatza, cate pacate, sa ma caiesc de ele prin spovedanie si sa incerc in continuu sa caut calea dreapta(pe care vreau sa o caut si o sa mentin toata viatza mea). De atunci Iisus a renascut in inima mea si sper sa renasca in fiecare an.
|